Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van valakije...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van valakije ennek a férfinak? 35 n

Figyelt kérdés

Van egy kisfiam neki meg egy kisleánya. 1 hónapja írunk, de azt nem kerdeztem meg eddig, hogy van-e valakije? Azt mondtam neki pár napja, hogy “nem az életedet kérem, tedd, amitől jól érzed magad, mizu a csajokkal?”

Erre azt reagálta, hogy ő nem egy kiéhezett nőhajhász.

Az elején írtunk szexről is, mikor megírtam neki, higy úgy érzem, hogy szeretem, azóta komolyabb témákról ír, mint egy férj-feleség közt.

Azt mondta, hogy egy ideig még biztos nem fogunk találkozni. A miértre nem akart válaszolni.

Hogy kedvel azt mondta.

Soha nem ír rám az egója miatt, de idegbeteg ha egy nap 1-2-szer nem írok rá. Olyankor sokat írunk.

Csak egyszer hívtunk telefonon. Ő soha nem akar telefonon beszélni.

Most vált el, 300 km-re a volt neje. Azt mondta a férfi, hogy nincs ő túl a váláson, mert az anyuka elvette az esélyt, hogy a gyerekük teljes családban nőljön fel. Azt is mondta, hogy nem akar semmit a volt feleségétől.

Szerintem lelkisérült ez a férfi.

Amikor azt mondtam, hogy szeretem, azt mondta, hogy “nekem mindig a kisleányom és edesapam lesznek az első helyen. És kedvellek téged nagyon. De ezt tudnod kell, őszinte akarok lenni.”

Tegnap előtt kerdezett először a gyermekeimről, mint egy apuka, aggódóan. Eddig soha nem beszélt róla.

Szerintetek van valakije? Telefonálni soha nem akar...

2021. szept. 2. 00:07
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Mindent azonnal megnéz amit kiteszek a felületeimre, miota beszelunk egy hónapja.

Ha 2 napig nem kerestem, akkor lecseszett, hogy ő várt rám.

Nappal is beszéltünk az elejen 2 hétig de azt mondta, hogy az neki sok munka kozbe.

2021. szept. 2. 00:11
 2/12 A kérdező kommentje:
Ja és rengeteg női ismerose képeit belájkolja folyamatosan. Bikiniseket is.
2021. szept. 2. 00:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"Soha nem ír rám az egója miatt, de idegbeteg ha egy nap 1-2-szer nem írok rá. "

Egy igazi főnyeremény lehet!

2021. szept. 2. 00:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

“zt mondta, hogy egy ideig még biztos nem fogunk találkozni. A miértre nem akart válaszolni.”, “kedvel”.

.

Ne éld bele magad. Ebből nem lesz semmi.

2021. szept. 2. 03:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Valamiért csak elváltak.

Folyamatosan csajozik.

Ha hisztis, mert nem prioritás nálad a csetelés, akkor egy önző, nárcisztikus hiszterohím.

Menekülj.

Nem akar beszélgetni, mert akkor spontán kell önmagát adnia, és könnyebben lebukik.

Mikor dolgozik, ha állandóan azt lesi, mikor írsz? Tele a társkeresők identitás zavaros pszichopatákkal.

2021. szept. 2. 03:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Milyen messzi lakik?
2021. szept. 2. 03:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak csaló. De az biztos, hogy neked fog fájni és szerintem vagy annyira ostoba, hogy pénzzel is le fog tudni húzni.
2021. szept. 2. 04:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A távolság nem akadály, ha elvált nem is értem miért nem lehet találkozni. Kiaakad ha nem írsz neki? Mért nem ír ő Neked?
2021. szept. 2. 07:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy lenne más. Viszont neked sem kéne leállnod vele. Már ennyiből is érezhető, hogy toxikus személyiség.
2021. szept. 2. 07:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig tarskeredoztem. A beszélgetéseknel tovább sosem jutottam. /chat/ Ha meg beszéltünk randit, abból tuti nem lett semmi. Ezen a ponton általában meg is szakadtak az ismerkedesek. Meguntam, ezután csak az életben ismerkedem. Nem értem ezeket a pasikat. Állítólag szeretnének kapcsolatot ha meg osszejonne kihatralnak.
2021. szept. 2. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!