Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkretenném a dolgainkat, ha elmondanám, hogy belészerettem?
Figyelt kérdés
Nagyjából 3 hónapja járok egy sráccal. Minden tökéletes, nagyon jól elvagyunk egymással. Elég elfoglaltak vagyunk, de amikor csak lehet, együtt vagyunk. A szex leírhatatlanul jó vele, biztonságban érzem magam mellette, és úgy érzem teljesen beleestem. Viszont érzésekről nem nagyon beszéltünk, legfeljebb annyit, hogy hiányzol, vagy jó veled. Néha úgy érzem már a nyelvemen van a "szeretlek" de aztán mindig arra gondolok, hogy tuti elijeszteném... Vagy ez amúgy hülyeség?2021. aug. 29. 10:31
1/8 anonim válasza:
Ez szerintem nem a tini kategória.
2/8 anonim válasza:
Szerintem amikor nem vállalhatjuk fel önmagunkat teljes mértékben, akkor ott valami nem valódi, és jobb is ha szétmegy.
3/8 anonim válasza:
Nincs vesztenivalód
3 hónap alatt már kialakulnak érzések Ha neki nem, jobb ezzel mielőbb tisztába jönnöd
4/8 anonim válasza:
Szerintem érdemes őszintén beszélnetek erről, pláne ennyi idő után. Ha nem is viszonozza az érzéseidet, legalább időben kiderül.
5/8 anonim válasza:
De hisz jártok, nem? Házasodni akarsz vele? Vagy nem értem a sorrendet...
6/8 anonim válasza:
Miért tennéd tönkre? 3 hónap az már nem az ismerkedés fázisa, illene őszintének lenni egymáshoz.
7/8 anonim válasza:
Hany evesek vagytok? Tuti, hogy jartok es nem csak szexkapcsolat, amit te hiszel tobbnek?
8/8 anonim válasza:
Várj még, hátha ő is belédszeret.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!