Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szégyen nálunk,ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szégyen nálunk,ha egy sportos férfinak nagyon kövér kedvese van?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva hülyének nézik azt a férfit,akinek rendkívül elhízott párja van. Én már rengeteg sértő megjegyzést kaptam,amiért a hatalmas méretű nőket szeretem. Valószínű sok férfi emiatt nem vállalja nyíltan a kövér nők iránti vonzódását.

2021. aug. 28. 18:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

#10 USA sorozatok vannak teli ezekkel, csodálkozom is hogy ilyen fit nők ilyen uzsidobozokkal.

Ha azt mondja valaki hogy dagadt pasi Ràcz Gezàra asszociàlok - ràfekszik a nőre, agyonnyomja

Nem normàlis az sem

2021. aug. 28. 20:03
 12/24 anonim ***** válasza:
64%
Két olyan testépítő srácot is ismerek akiknek majdnem mindig telt barátnőik voltak. Jó, nem a kérdésben írt kategória, hanem még az a csinos telt, olyan Ashley Graham a jobb formáiban (amikor épp le van fogyva valamennyit, nem a legducibb, vagy szülés utáni alakja).
2021. aug. 28. 20:12
 13/24 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon nem mindegy hogy nőiesen telelt , formás , vagy hàjas.

( Sok gyúróst azzal vàdolnak, hogy azért van együtt nagyon-nagy izmos nőkkel , mert belül a saját nemükhöz vonzódnak, de ez màsik topic )

2021. aug. 28. 20:14
 14/24 A kérdező kommentje:
Én kifejezetten kövér,150+ -os nőkre gondoltam. Nekem ők az ideáljaim.
2021. aug. 28. 20:48
 15/24 anonim ***** válasza:
Most mondja valaki a hízó-etető kapcsolatra hogy egèzsèges...
2021. aug. 28. 20:56
 16/24 A kérdező kommentje:
Én nem etetek,hízlalok senkit,egyszerűen szeretem a rendkívül kövér nőket.
2021. aug. 28. 21:16
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Te az 50+ férfi vagy aki 40 néz ki?
2021. aug. 28. 21:18
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok,én már rákérdeztem,egyértelmű,hogy az 50 éves fiatalos,sportos a kérdező. Szeretné körbejárni a témát,tegye.
2021. aug. 29. 09:08
 19/24 anonim ***** válasza:
15%

Mèg mindig...

Menjen be egy sertèstelepre

Probléma megoldva.😆😆

2021. aug. 29. 09:47
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
19-es, gusztustalan vagy. A kérdező ízlését ne vitassuk, tanácsot/véleményt kért, ezt leírhatjuk,de nem hiszem,hogy bántani kellene ezért. Annyi hülye fétis van,hogy azokhoz képest ez igazán természetes.
2021. aug. 29. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!