Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az baj ha nőként én vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha nőként én vagyok tapasztaltabb mint a férfi?

Figyelt kérdés
Ezt nem a partnerek számára értem hanem úgy anblock tobb mindenre is. Neki ez nem lesz zavaró?
2021. aug. 27. 11:56
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
64%

Szerintem mindegy, úgy en block 🤫

Észre fogjàk venni,ha túl ügyes vagy.

2021. aug. 27. 12:08
 2/10 A kérdező kommentje:

Átírta a teló de már mindegy.

Csak másfél év van köztünk de mégis így áll a dolog…

2021. aug. 27. 12:12
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Ha szeret téged, akkor nem érdekli.

Téged ez zavar?

2021. aug. 27. 12:15
 4/10 Noren1989 ***** válasza:
93%
Nem a kor hatàrozza meg...de most akkor ennyire aggódsz a dolog miatt? Ha nincs "hired" a faluban, nincsen félnivalód, ne kattogj feleslegesen.
2021. aug. 27. 12:15
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
Én örülnék neki ha tapasztalt lenne a partnerem.
2021. aug. 27. 12:16
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk is én voltam a tapasztaltabb, mikor összejöttünk. De ez abból is látszott, hogy eszem ágában sem volt ilyesmin rugózni. Annyira érett pedig még párom is volt 6 évvel ezelőtt is, hogy őt se érdekelje.
2021. aug. 27. 12:20
 7/10 anonim ***** válasza:
73%

Ez általában a tapasztaltabb felet szokta zavarni, mondván, hogy a másik "nem férfi" pusztán, mert ilyen-olyan téren még tapasztalatlan. Ha téged ez nem zavar, akkor hajrá :)

A férfi számára ez legfeljebb azért lehet probléma, mert adott esetben kisebbrendűségi komplexusa lehet tőle. De ha elég érett a két fél, akkor ez egyáltalán nem kell, hogy problémát okozzon egyik fél számára sem.

2021. aug. 27. 12:34
 8/10 anonim ***** válasza:
6%

Azt azert egyikotok sem tudja leirni helyesen, hogy en bloc (k nelkul), amugy francia eredetu a szintagma....

37F incel

2021. aug. 27. 16:13
 9/10 anonim ***** válasza:
93%

Ha nem csináltok belőle problémát akkor nem lesz gond.

Én is tapasztaltabb vagyok a férjemnél. Egyikünket se zavarja. 3,5 évvel vagyok idősebb és volt előtte néhány hosszabb- rövidebb kapcsolatom, csak 1-2 alkalmas randik is.

Neki semmi. Még 1 csók sem. Nem volt soha probléma mert mindent megbeszélünk egymással.

Pl az első randink szuper jó volt, sokat beszélgettünk, nevettünk, volt ccsók is, egy idő után kézen fogva sétáltunk, de ên mégis utána rákérdeztem, hogy végülis szeretne- e kapcsolatot velem, vagy nem, mert az ên tapasztalatom az , hogy ez nem mindig egyértelmű, még akkor sem , ha a randin azt mondta a másik, hogy jól érezte magát és ilyen dolgok történtek. Neki pedig egyértelmű volt, hogy innentől egy pár vagyunk, mert nem volt semmi tapasztalata ilyen téren. De ebből nem csinàltunk problémát, megbeszéltük és ennyi. A szex pedig messze vele a legjobb, szóval ilyen téren tényleg semmi gond nem merült fel.

2021. aug. 27. 17:37
 10/10 anonim ***** válasza:
90%
egyik félnek sem szabadna zavaró oknak lenni.ha szeretünk valakit úgy fogadjuk el amilyen.
2021. aug. 27. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!