Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZŰZ NŐK! - Tapasztalt vagy szűz férfival szeretnétek először szexelni?
Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 14:55
1/15 anonim válasza:
Mindegy, a lényeg, hogy szeressük egymást. Az első alkalmat olyannal szeretném megélni, akivel a világot jelentjük egymással.
Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, ha lehet ezt így megfogalmazni.
18/L
2/15 anonim válasza:
Szűzként tapasztaltat kerestem.
3/15 anonim válasza:
Szerintem nem az számít, hogy szűz-e az illető férfi, hanem az önzetlensége, odaadása, illetve nyilván az, hogy az ember lánya atom szerelmes legyen belé.
4/15 anonim válasza:
Miért kérdezed? Te csak szűz nőkkel vagy hajlandó szexelni vagy mi?
5/15 anonim válasza:
Ha lehetne akkor inkább szűzzel, de ez lehetetlen.
6/15 anonim válasza:
Én szűzzel szexeltem először. Megbántam. Csak utólag közölte, hogy szűz volt, hiába volt előttem nője 3 évig. Nagyon bamba volt.
7/15 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy tapasztalt vagy sem, az a lényeg, hogy szeressem és megbízzak benne:)
22/L
8/15 anonim válasza:
Igazából mindegy, a lényeg, hogy szeressem és bizzak benne, és figyeljen oda, hogy mikor okoz esetleg fájdalmat
9/15 anonim válasza:
Ezek olyan értelmetlen kérdések, mivel nem attól lesz jó valaki, mert már több punciba megmártózta a faszát.
10/15 anonim válasza:
Nekem nagyon unszimpik voltak a kezdö tètova sràcok. Dominansakra vàgytam tinikent is aki tudja mit akar meg mit csinal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!