Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyomoridegem van miota füllentett?
Sziasztok! A baratnömmel 2 honapja vagyunk együtt, de elötte mar ismertük egymast, (22l 24f) teljesen jo volt minden, mindaddig mig egy kicsit eszrevettem, hogy olyan furcsan viselkedik. Szex utan felkelt felöltözött es ment vna egyböl haza, nem nagyon törödött velem, es olyan passziv volt. Leültem hat vele megbeszelni. Azt mondta, hogy nem akart mar maradni, mert reggel 4kor keltünk mindketten, törödik velem csak nehezen mutatja ki igy a kapcsolat elejen es nem passziv szeret velem lenni es szerelmes belem.
Elfogadhato eszerveknek tartottam ezert nem is csinaltam mast. Ra par napra ki ment cigizni a telefonjat pedig csak ugy ledobta az agyra en marha pedig beleneztem.. nem birtam ki. Volt egy faszi akivel beszelgetett. Vegülis nem volt semmi felreerthetö sem a beszelgetesben, es a faszi most jegyezte el a parjat, semmi mast nem talaltam. De megölt a büntudat, hogy beleneztem a telefonjaba, igy hat elmondtam neki es azt mondta, hogy ja hat a faszi irt ra csak, hogy mivan vele meg stb mert szoktak neha beszelgetni. De nem is a faszi irt ra, hanem ö es az üzenetet pedig kitörölte, ahol köszönt neki, hogy mizu. Kitörölte, megmutatta nekem, hogy "tessek nezd meg igy törtent ahogy mutatom" aztan hosszas beszelgetes utan vegül kinyögte, hogy igen, ö törölte ki, tenyleg ö irt ra. Normalis ez, hogy emiatt a kis hiba miatt teljesen magam alatt vagyok es azon pörgök biztosan megint hazudni fog ? Mit tehetnek ebben a helyzetben, hogy ne menjen a kapcsolatra ez az egesz? Nem vagyok feltekeny mert a faszi egy kis nyomorek alapbol, csak ha ebben hazudott, mi lehet a nagyobb dolgoknal?
Velemenyeket szeretnek csak, hogy ti mit reagalnatok ebben az esetben. En tulzom el, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!