Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gyomoridegem van miota füllent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyomoridegem van miota füllentett?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A baratnömmel 2 honapja vagyunk együtt, de elötte mar ismertük egymast, (22l 24f) teljesen jo volt minden, mindaddig mig egy kicsit eszrevettem, hogy olyan furcsan viselkedik. Szex utan felkelt felöltözött es ment vna egyböl haza, nem nagyon törödött velem, es olyan passziv volt. Leültem hat vele megbeszelni. Azt mondta, hogy nem akart mar maradni, mert reggel 4kor keltünk mindketten, törödik velem csak nehezen mutatja ki igy a kapcsolat elejen es nem passziv szeret velem lenni es szerelmes belem.

Elfogadhato eszerveknek tartottam ezert nem is csinaltam mast. Ra par napra ki ment cigizni a telefonjat pedig csak ugy ledobta az agyra en marha pedig beleneztem.. nem birtam ki. Volt egy faszi akivel beszelgetett. Vegülis nem volt semmi felreerthetö sem a beszelgetesben, es a faszi most jegyezte el a parjat, semmi mast nem talaltam. De megölt a büntudat, hogy beleneztem a telefonjaba, igy hat elmondtam neki es azt mondta, hogy ja hat a faszi irt ra csak, hogy mivan vele meg stb mert szoktak neha beszelgetni. De nem is a faszi irt ra, hanem ö es az üzenetet pedig kitörölte, ahol köszönt neki, hogy mizu. Kitörölte, megmutatta nekem, hogy "tessek nezd meg igy törtent ahogy mutatom" aztan hosszas beszelgetes utan vegül kinyögte, hogy igen, ö törölte ki, tenyleg ö irt ra. Normalis ez, hogy emiatt a kis hiba miatt teljesen magam alatt vagyok es azon pörgök biztosan megint hazudni fog ? Mit tehetnek ebben a helyzetben, hogy ne menjen a kapcsolatra ez az egesz? Nem vagyok feltekeny mert a faszi egy kis nyomorek alapbol, csak ha ebben hazudott, mi lehet a nagyobb dolgoknal?

Velemenyeket szeretnek csak, hogy ti mit reagalnatok ebben az esetben. En tulzom el, ugye?

#gyomorideg #füllentes
2021. aug. 27. 07:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

"Normalis ez, hogy emiatt a kis hiba miatt teljesen magam alatt vagyok es azon pörgök biztosan megint hazudni fog ?" Nem normális.

"Mit tehetnek ebben a helyzetben, hogy ne menjen a kapcsolatra ez az egesz?" Ne pörögj rajta.

"Nem vagyok feltekeny mert a faszi egy kis nyomorek alapbol, csak ha ebben hazudott, mi lehet a nagyobb dolgoknal?" De, féltékeny vagy, nem okvetlenül arra figurára, akivel írogatott, hanem a bnőd összes többi emberi kapcsolatára. Kezeltesd az önbizalomhiányt, ami a féltékenység mögött rejlik.

"En tulzom el, ugye?" Ezt majd az idő eldönti. Ha erős és érett személyiségeitek vannak, akkor tudjátok korrigálni a viselkedéseteket egymás felé. Ha éretlenek vagytok, rámehet a kapcsolatotok.

2021. aug. 27. 07:20
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem jól érzed hogy valami nincs rendben.
2021. aug. 27. 07:24
 3/11 A kérdező kommentje:
ez nem igaz. nem vagyok feltekeny semmilyen emberi kapcsolatara. legyenek nyugodtan baratai, nekem is vannak. de en nem hazudnek ilyenben neki.
2021. aug. 27. 07:25
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

Miert nem sz.rod le?

Veled van megd.ghatod ha meg lelép legyen masik csajod.

2021. aug. 27. 07:59
 5/11 A kérdező kommentje:
azert, mert nagyon jo vele minden. egy az izlesünk nagyon sok mindenben, es elvezzük egymas tarsasagat. van, hogy csak fekszünk es beszelgetünk es egyszer csak elfelejti, hogy mit akart mondani mert vigyorog mint allat es azt mondja "bocsi elvesztem a szemeidben". nem szeretnem elengedni, csak mert egyet hibazott. viszont megszopatva sem szeretnek lenni, ezert irtam ki a kerdest.
2021. aug. 27. 08:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Azért ne menjünk el amellett,hogy belenéztél a telefonjába, amit eleve nem kellett volna tenned. számon kérted, és ahogy írod még csak nem is sérelmezte ezt, inkább magyarázkodott.

Én abban sem látok problémát ha kíváncsi volt, rákérdezett a pasitól az eljegyzésre..mi baj van ezzel?Lehet akár férfi barátja/rokona/ismerőse is egy nőnek.

Én a helyedben ebből az egy esetből nem vonnék le messzemenő következtetést.

2021. aug. 27. 09:01
 7/11 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm. akkor megnyugszom. :)
2021. aug. 27. 09:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Az ellentetes nemuekkel tartott kapcsolat mindig vekony jeg. Hazudni rola megint nem szerencses. Mindketto rombolo hatassal van a bizalomra. Senki nem szeretne, ha megcsalna a parja. Ezert erdemes lenne az ilyen szituaciokat elkerulni. Garancia semmire nincs. Van aki a latszat ellenere is csal, van akinel ennyiben megall a dolog. Egy empatikus ember figyel az olyan dolgokra, ami a parjat demoralizalja. Nem er annyit egy erdeklodo beszelgetes egy tavoli ismerossel, mint amekkora visszahatasa lehet a kapcsolatra. Szerintem.
2021. aug. 27. 09:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Tipikus nő, ferdít, hazudik, aztán meg van sértődve, ha az ember nem bízik benne. Lehet nem nagy dologról füllentett, de a bizalom törékeny dolog, főleg ilyen korai szakaszában a kapcsolatnak. Amúgy meg a kérdező is biztos megérzett valamit, ok nélkül nem gyanakodott volna és nézett volna a telefonba. Az ember megérzi az ilyet.
2021. aug. 27. 09:39
 10/11 A kérdező kommentje:

azert engem sem kell felteni, nagyon könnyen tulreagalom a dolgokat. :D nemhinnem, hogy megcsalna. szerintem szerelmes elegge. csak furcsa volt ez az egesz, es erdekelt masok velemenye.

köszönöm a valaszokat.

2021. aug. 27. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!