Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az igazi, hogy ha sokszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igazi, hogy ha sokszor szexel 2 ember akkor előbb utóbb egymásba szeretnek?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel sok időt töltünk együtt mostanában, főleg kettesben, párszor le is feküdtünk meg szinte mindig volt valami egyéb, az igaz, ha ezt sokáig csináljuk akkor egymásba szeretünk?
2021. aug. 26. 20:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

Énis szexelek ffival

Mar min fel eve

De nincsenek érzéseim felé es fordítva is igy van.....

Nem kérjük egymást számon

2021. aug. 26. 21:33
 12/14 anonim ***** válasza:
65%
A szex alapbol csak feszultseglevezetes. Ha erzelmeket is belevisz a no, akkor viszont nagyom rad tud kattanni, ha jo vagy. Az exem korabban mondta nekem, ha nem lenne ennyire jo velem a szex, akkor mar regen szakitott volna. Vegul megiscsak ex lett, mert en szakitottam.
2021. aug. 26. 22:35
 13/14 anonim ***** válasza:
21%
Jellemzően csak a nők ilyen szinten ösztönlények, a férfiakra ez elég ritkán igaz.
2021. aug. 27. 07:13
 14/14 anonim ***** válasza:
48%

Szex minőségétől is függ. Ha csak belédürít, akkor nem valószínű. De ha szenvedélyes, hosszú szeretkezésről van szó, akkor már egyből sanszosabb. Illetve, hogy mennyire passzoltok össze lelkileg, az a kulcs aztán. Ha csak kizárólag testi vonzalom, az megint más.

Én is kaptam már meg nőtől, hogy ha nem lenne ilyen jó a szex, akkor már lelépett volna. Aztán át akarta venni a kontrollt az életem felett, szóval megszabadultam tőle. Nincs aktív szexben részem jelenleg, bár várhatóan nemsokára lesz, de jó döntést hoztam.

2021. aug. 27. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!