Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igazi, hogy ha sokszor szexel 2 ember akkor előbb utóbb egymásba szeretnek?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel sok időt töltünk együtt mostanában, főleg kettesben, párszor le is feküdtünk meg szinte mindig volt valami egyéb, az igaz, ha ezt sokáig csináljuk akkor egymásba szeretünk?2021. aug. 26. 20:41
1/14 anonim válasza:
Szerintem nem, bár az igaz, hogy a szex jobban összeköt két embert akik már alapból éreznek valamit egymás iránt.
2/14 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem. Így ahogy leírtad nem igaz. De simán megeshet, mert sok időt töltenek együtt.. Ha alapvetően is egymásba szerettek volna, akkor a szex ezt nem fogja kizárni!
4/14 anonim válasza:
A szex csak segít ebben, ha amúgy is egymás esetei.
5/14 anonim válasza:
Ez nem igaz. Persze van ilyen is, de egyáltalán nem biztos, hogy ha sokat szexeltek, akkor szerelmesek lesztek majd egymásba.
7/14 anonim válasza:
Ha amúgy is vannak èrzelmek akkor felerősödnek a testi kapcsolattól. De ha teljesen két idegen vagytok, akik csak szex kapcsolatban àlltok, akkor nem feltétlenül lesz több is. Olyannàl àlltalàban kizàró ok lesz, ha egyik fél kezd többet érezni. Singli vagyok. Az első szerelmem keresett fel. Felkavart rendesen, de épp ezért nem engedtem a kísèrtèsnek, hogy a múlt miatt, nehogy többet kezdjek èrezni.
8/14 anonim válasza:
Ha ez igaz lenne, akkor fent is tartaná a szerelmet, és senki sem válna el. De pl a gyerekeim anyjába soha nem voltam igazán szerelmes, pedig lehúztam vele 10 évet.
9/14 moozygoo válasza:
Nem, ha meg is történik nem a szex miatt lesz
10/14 anonim válasza:
Nem, általában csak az egyik fél lesz szerelmes, onnantól meg szenvedés az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!