Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemdohányzó férfiként összejönnél dohányzó nővel?
A cigifüs szag és kellemetlen szájíz mellett én a dohányosok nagyképű magatartását sem bírom.
Írtam, hogy a kolléga buszon is szívni akarta, ahol eleve tilos. Még én voltam a rossz, hogy nem engedtem, mert hogy csak kitaláltam a rosszulétet. Meg, hogy ő a gyerek elött is szívja az e-cigijét.
Vagy mikor a volt apósom barátnője megkérdezte, hogy rágyújthat-e nálam, és szó szerint fel volt háborodva, mert nem engedtem.
A cégnél , 8 órában van fél óra szünet, de ők önhatalmúlag még engedélyeznek maguknak extra 10 perceket óránként, aztán még ők vannak felháborodva ha szóvá merink tenni, miközben a szerződésükben is le van fektetve a munkaidő és a szünetek. Volt olyan aki még a nagyfőnöknek is odavágta, hogy nem fog lemondani a stika cigiszüneteiről. Nem is dolgozik a cégnél már.
Én amúgy a cigit is a drogokhoz sorolom, mert ahogy leírtam a dohányosnak semmi és senki nem számít, csak szívhassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!