Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dohányzók, mennyire fogadjátok el, ha egy nemdohányzó nem akar veletek ismerkedni, mert dohányoztok?
Én már leszoktam ugyan, de 20 évig pöfékeltem!
Jól teszed, hogy nem akarod a nyelved hamutartóba dugni!
Kollégák feljönnek cigarettázásból, és öklendezem olyan büdösek a bagótól!
Nem fogják elfogadni, mert ez rajtukkivül álló oknak minősül.
Egy bagós pacákom volt eddig, azt isdobtam 1 hónap után. Bármennyit is rágózott, meg rendes, friss ruhában járt...a haja, a bőre olyan szagú volt...meg amikor rágyújtott , fordulhatott jobbra balra, akkor is jött a szag.
Ismerős, én is rosszul vagyok, mikor munkatársam visszajön az irodába bagószünet után... brrr.
Passzív dohányosként nőttem fel, utána egy darabig alkalmi dohányos voltam. Maximálisan megértettem mindig, ha valakit zavart, igazából én magam se értem, hogy mi volt velem akkoriban.
Nem is értem, mit nem lehet ezen elfogadni...
Volt 2 dohányos pasim. Akkor is zavart de nem szóltam. Ma már csak nem dohányzó pasiknak adok esélyt. Bár most van párom aki nem dohányzik.
31N
Ha egy nem dohányos szintén nem dohányost keres, nincs ezzel baj. Ha meg egy dohányos szintén dohányost preferál szintén.
De ha egy nem dohányos dohányossal jön össze vagy egy dohányos egy nem dohányossal, akkor számoljon vele, hogy konfliktusok lesznek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!