Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói szerelemen felnőtt korban hogy lehet túllenni?
Egy màsik beteljesült szerelemmel?
Akinek mondjuk nincs csalàdja, és az első lennèl nàla , nem a sokadik ?
Engem is érdekelne, miként lehet elfelejteni, túllépni az egészen.
Akik azt írják, hogy egy másik beteljesült szerelemmel, azoknak azt üzenem :Szerintetek mi mit szeretnénk? Sosem volt beteljesült szerelem.. Ha így folytatom, nem is lesz.
A Kérdezővel ellentétben, én még szex ajánlatot se kaptam. De nem is élnék vele. Pedig iszonyatosan vágyom rá. Minden gondolatomat kitölti egész nap ez a férfi. :(
Most übereljelek titeket?:DDD Én kaptam szexajánlatot nem is egyszer, nem is akárhogy, aztán mindig az lett a vége, hogy meggondolta magát. A forgatókönyv az volt, hogy megkeresett, amikor végre belementem, két napon belül dobott. Nem futok pasi után, elég engem egyszer is kidobni, de utána meg hónapok, másfél év (mikor mennyi) idő múlva meg ott ácsingózik, hogy haragszom-e még, stb.
Hagyjuk is...Nekem se volt soha viszonzott szerelemben részem és már nem is lesz. Ez lehet, hogy az volt, mert közben láttam őt megpusztulni is, de mindegy, köszönöm szépen, bár sok köszönet nem volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!