Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akarja folytatni a szeretőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarja folytatni a szeretőm?

Figyelt kérdés

Lebuktunk.

A valódi Messenger profilom letiltotta, a fake profilom nem.

Szóban nagyon hatarozottan azt kommunikalta,hogy nem akarja folytatni.

A baratnoje jelenleteben is es anelkul is.

2021. aug. 19. 21:36
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Koszi a hasznos valaszokat:)

Irjatok még!

2021. aug. 19. 21:52
 12/27 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon nagyon vergődök utána...
2021. aug. 19. 21:53
 13/27 A kérdező kommentje:
meghalok egy csókjáért
2021. aug. 19. 21:54
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért jó sokadiknak lenni , ha lehetnèk valakinèl első is 🤕
2021. aug. 19. 21:54
 15/27 anonim ***** válasza:
73%
Na akkor ha már most a bukás megvolt, te is estél nagyot, tessék felállni, és újra nőként és királynőként viselkedni. Ne érd már be egy másodszereppel. Ez egy egyoldalú szerelem maximum, 4 5 napig nagyon rossz lesz, de ez csak egy hormon, egy érzés.. tiltsd le te .. most még a büszkeség is az ővé, hogy sovárogsz utána, és tudja veled bármit megtehet.
2021. aug. 19. 21:55
 16/27 A kérdező kommentje:

15-os valasz tökjó pl.

:)

Tobbieke is amugy.

2021. aug. 19. 21:59
 17/27 anonim ***** válasza:
82%

Micsoda???! A büszkeség bűn???

És szeretőnek lenni nem az? Belerondítani valamibe nem az?

2021. aug. 19. 21:59
 18/27 A kérdező kommentje:

Majd megtudod! Ha te is szereto leszel egyszer!

En se voltam még szereto sose azelott!

Ha az ember eleg sokaig el, elobb-utobb minden megtortenik vele!

Én is elítéltem idáig a szeretőket! Eszembe nem jutott volna még a gondolata se annak, hogy én valaki szeretője legyek, míg őt meg nem ismertem.

2021. aug. 19. 22:04
 19/27 A kérdező kommentje:
Még a gondolat is sértő lett volna számomra azelőtt, hogy szeretője legyek valakinek. Egész lényemmel ellenkezett volna. Micsoda?! Én ?! Soha!
2021. aug. 19. 22:09
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

17#

Azért itt nem beszélnék belerondításról. Azért nézzük azt is hogy nem a kérdező csalta meg a párját. A pasi nagyobb ludas volt.. benne nem volt annyi gerinc hogy kirakja asszonypajtit mielőtt máshova lógatja.

Igen a kérdező belement egy szaxkapcsolatba mint egyedülálló, egy olyan férfival akinek családja van. Itt most szerintem mindenki tanulhat ebből. Belerondítani meg csak olyan kapcsolatba lehet, ahol már nem müködik minden rendben. Itt mind a három fél hibás..

2021. aug. 19. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!