Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptam a páromtól egy telefontokot ami nem tetszik, elmondjam neki vagy mit csináljak?
Én megmondtam volna, hogy köszönöm, hogy gondoltál ràm, köszi az ajándékot.Ezután eltenném a fiókba.Úgy is megkérdezné miért mem használom, akkor elmondanám, hogy azért, mert bár nem rossz a koncepció, de hát ő is látja, hogy ez nem az én stílusom.Hiába is jó az ötlet, ha nem egyezik a stílusommal nem tudom használni. Meg egyébként sem terveztem új tokot használni.
Egyébkent szerintem a legrosszabb ötlet egyedi ajándékot csináltatni úgy, hogy azt sem tudja az ajándékozó, hogy KONKRÉTAN mi tetszene az ajándékozottnak.
Az is sokat elárul egyébként két ber viszonyáról, mikor az egyik fél olyan ajándékot ad, ami totál ellentétes az ajándékozott stílusával.Ez azt jelenti, hogy ő olyannak akar téged látni, amilyen egyébként nem vagy.
Írok rá példát.Én csak és kizárólag sárga arany és drágaköves/féldrágaköves ékszereket hordok.Mert ez tetszik, ez a stílusom, emellett fémallergiám van.Erre az egyik rokonom ahelyett, hogy vett volna egy doboz csokit meg egy pár szál virágot a szülinapomra, vett nekem egy gagyi 1500Ft-os bizsu karkötőt.Tényleg én vagyok a hibás, ha nem hordom?Mert nem hordom.Ez ugye csak azt mutatja megennyire nem érdekli az ajándékozót minek örülnél.
Felnőtt kérdés?
- ennyit nem tudsz megbeszélni vele?
"használd és veszítsd el válasz"
- ez is marha felnőttes
Szerintem meg nincs ebben semmi gáz, hogy nem akarta egy ilyen kis dologban megbántani a párját. Nyilván nem kell mindig azt kamuzni, hogy ez vagy az tetszik, meg hazudni de na.
Egy kis ideig használd aztán majd lecseréled:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!