Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok viccből mondani valakinek, hogy "tetszel"?
Figyelt kérdés
Elsősorban fiúk válaszát várom. Ha valakinek ezt mondjátok, legalább kicsit tetszik, vagy lehet vicc teljesen?2021. aug. 19. 02:59
2/9 anonim válasza:
Két c-vel.
Teccel! De csak ismerős és tudja hogy viccelek.
Ezeöccá! egy kb ha fizetek neki egyet.
3/9 Noren1989 válasza:
Sosem. Még szarkazmusból sem 😉😜
4/9 anonim válasza:
Igen.
De azt olyan szövegkörnyezetben teszem, hogy egyérteműen leessen az illetőnek, hogy vicc.
Ha mégsem esik le neki, akkor sem gond, mert az intelligens nők vonzanak, ő meg nyilván nem az.
6/9 anonim válasza:
Persze!
"Azon gondolkodom, hogy tetszik e maga nekem, vagy igyak inkàbb meg mèg valamit"😆
7/9 anonim válasza:
Nem! Szerintem egyik nem se viccelődjön ilyennel!
8/9 anonim válasza:
Hát ez egy elég idióta kérdés. Nagyon sokféle szituáció van az életben, amikor esetleg pont mondtam már így, hogy "nagyon bejössz", de akiknek szántam, 100%ban tisztában voltak azzal, hogy épp poénkodok velük. Tehát mondhatni, hogy igen, de ha a normális értelmét nézzük, akkor nem és szerintem ne is szórakozzon senki ezzel és más érzéseivel.
9/9 A kérdező kommentje:
Itt minden kérdés idióta ha nem tetszik valakinek. Szerencse, hogy azt írok ki amit akarok.
2021. aug. 20. 03:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!