Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az igaz, hogy az első szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy az első szerelem érzését keressük utána minden kapcsolatunkban?

Figyelt kérdés
Mindegy milyen volt az első kapcsolat vagy nem is volt csak plátói de azt az érzést keressük amikor először szerelmet éreztünk iránta. Mondjuk mert az volt a legtisztább legőszintébb érdek nélküli.

2021. aug. 18. 17:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem igaz, és ez így nagy hülyeség.
2021. aug. 18. 17:16
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
nem.. ennek igy semmi ertelme, csak egy hangzatos baromsag.
2021. aug. 18. 17:17
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezért en nem keresem azt.

Az én elso szerelem érzésem teljesen gyermeki artatlan full naiv és ostoba volt valamint teljesen filmszerű talán es feltétlenul elfogadó, maximálisan behódolt mint kb gyermek az anyjának.

Semmi önakaratom sem volt, a barátom amit mondott azt tettem, amit tiltott azt nem tettem, ő szabalyozta mikor mennyit találkozunk es nekem teljesen jo volt elfogadtam, nem nyarvogtam ha hianyzik, stb stb.

Nos. Erre a fajta szerelemre egy nőtől egyetlen pasinak sincs szuksege.

Addig kihasználnak csicskáztatnak. A mákom is csak annyi volt az elso pasimmal hogy ő ezzel nem élt vissza legalább. Azaz legalább hű volt mellettem es velem járt, de nem egy hősszerelmes..1 év mulva röhögve lépett le..

2021. aug. 18. 17:17
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem abszolút nem igaz. Plátói szerelemben nem is hiszek, az inkább csak vonzódás, idealizálás. Azt meg hogy a legtisztább, legőszintébb szerelem lenne az első szintén nem gondolom. A legtöbb ember tiniként lesz szerelmes, az meg nem más, mint a hirtelen kiáramló hormonok által generált nemi vágy. Szerencséseknél ez átalakul, csillapodik, és együtt maradnak. A legtöbbeknek meg kell tanulnia szeretni is, illetve párként működni, ehhez pedig idő kell.
2021. aug. 18. 17:18
 5/16 anonim ***** válasza:
49%
Részben igaz.
2021. aug. 18. 17:22
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
Ez valami jol hangzo baromsag. Nem is emlekszem ra, milyen erzes volt az elso szerelem. Nem tudnam felidezni. De eddig barkit szerettem, az ugyanolyan jo erzes volt.
2021. aug. 18. 17:23
 7/16 anonim ***** válasza:
63%
Soha, és semmilyen körülmények közt. A mai eszemmel eltékozolt évek voltak.
2021. aug. 18. 17:24
 8/16 A kérdező kommentje:

Az első kettővel nem tudok mit kezdeni mert az hogy baromság meg hülyeség az nem érv hanem kinyilatkoztatás.

A többinek eddig köszönöm érdekes érvek.

Egyébként azért írtam hogy nem a kapcsolat milyensége hanem az első érzés amit keresünk, mert lehet a kapcsolat rossz volt és felejtős. Plátói szerelem meg nem hit kérdése mert nekem inkább azok voltak.

2021. aug. 18. 17:28
 9/16 anonim ***** válasza:
34%

gyakran the first love is so terrible!

azért mert 1., egyáltalán nem kéne idealizálni, h. az sure innocent and beautiful.

akkor is szenvedhetsz, lehet a másik méltatlan a szerelmedre, visszaélhetnek az érzéseiddel, és jó pofára eshetsz, mert az első tapasztalat, tele van a fejed mindenféle ideákkal, és ekkor jön a nagy felébredés, kijózanodás sokaknál.

én most felnőttként azt egyáltalán nem sírom vissza, és nem is ugyanazt keresem.

plusz örülök h. már érettebb vok, megfontoltabb, már nem egy naiv kislány, hanem egy magabiztosabb és bölcsebb felnőtt nő, ma már tudom mi éri meg, mi nem, és hogy nem kell belehalni, meg hogy akkor is megy az élet, ha szingli vok...

2021. aug. 18. 17:33
 10/16 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező: ha számodra a naiv, gyermeki rajongás a szerelem, akkor igen. De akkor felesleges volt kiírni a kérdést. A plátói szerelem nem szerelem, mert nem ismered valójában a másikat, csak beleképzelsz egy számodra ideális képet.
2021. aug. 18. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!