Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fontos, hogy a párod tudjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos, hogy a párod tudjon angolul?

Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 22:30
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

tévedsz,. német nyelvvel is körbeveheted magad ugyanúgy.

a zdf adásait nézed, a die zeitot vagy der spiegelt olvasod, német zenéket hallgatsz, engem német nyelvi környezet vett körül kiskorom óta...

2021. aug. 17. 12:39
 22/31 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten fontos, de ennek praktikus oka, hogy elhunyt férjem angol anyanyelvű volt, és a lányommal sokszor angolul beszélünk itthon, illetve a baráti kör, a tágabb család, a gyerek iskolája is angol nyelvű, így egy angolul nem beszélő partner kívülállónak érezné magát.
2021. aug. 17. 12:54
 23/31 anonim ***** válasza:

Igen.

Sokat es szivesen vagyok nemzetkozi kornyezetben, szoba sem johet, hogy a parom ne tudjon angolul.

2021. aug. 17. 12:55
 24/31 anonim ***** válasza:
Nem. (F)
2021. aug. 17. 13:07
 25/31 anonim ***** válasza:
De nem olyan változatos. Linkin Park dalszövegekből németül nem tanultam volna meg. Se Harry Potterből, se ha... most egyedül Nena ugrik be, az is csak egyetlen dal.
2021. aug. 17. 15:25
 26/31 A kérdező kommentje:

25

az már a te szégyened, h. több német ajkú előadót nem ismersz.

nem arról van szó, h. nincsenek, hanem te nem tudsz többről.

pl. Yvonne Catterfeld

Christina Stürmer

Eva Briegel (JULI)

Falco

Lena Meyer-Landrut

Tokio Hotel

Nina Hagen

Hans Zimmer (világhírű filmzeneszerző)

Till Lindemann stb stb.

2021. aug. 17. 15:40
 27/31 anonim ***** válasza:

Hans Zimmert hogy hallgatom németül?

Ha te nem ismersz üzbég előadókat, az is szégyen?

2021. aug. 17. 15:45
 28/31 A kérdező kommentje:

olvasol, nézel Zimmerrel készült interjúkat, de már az is elég, ha tudsz róla...

a német és az üzbég geopolitika, gazdaság és kultúra jelentősége és Mo.-hoz való viszonya között van némi különbség, így a kérdésed pusztán megmosolyogtató ostobaság.

2021. aug. 17. 16:22
 29/31 anonim ***** válasza:

Valahol nagyon fontos az angol, de a környezetemben rengetegen nem tudnak vagy csak azt hiszik, hogy tudnak. A szüleim nem tudnak, tesóm jól tud, egyik gyerek vmennyit tud, a másik nagyon jól tud. Ugyanakkor én nagyon szeretem, mindig is szerettem, jól tudok, nagyon sok angol nyelvű szöveget olvasok, szóval örülnék, ha a párom tudna. Eddig egyik nem tudott egyáltalán, másik kettő olvasni tud, de beszélni nem igazán.

Megjegyzem: én nem értem a filmeket angolul (szelektív angolnemhallásom van) ill. beszédem is gyatra, pedig voltam egy évig Amerikában (tanulni, angolul).

2021. aug. 17. 16:33
 30/31 anonim ***** válasza:

Ohh, pont soha nem érdekelt. Nekem C1 van angolból, de már évek óta nem használtam. Mondjuk én azt sem várom el, hogy diplomás legyen, meg semmi ilyesmit,pedig én az vagyok.

A férjem nagyon okos, diploma ide vagy oda, emellett talpraesett és férfias.

2021. aug. 17. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!