Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos, hogy a párod tudjon angolul?
tévedsz,. német nyelvvel is körbeveheted magad ugyanúgy.
a zdf adásait nézed, a die zeitot vagy der spiegelt olvasod, német zenéket hallgatsz, engem német nyelvi környezet vett körül kiskorom óta...
Igen.
Sokat es szivesen vagyok nemzetkozi kornyezetben, szoba sem johet, hogy a parom ne tudjon angolul.
25
az már a te szégyened, h. több német ajkú előadót nem ismersz.
nem arról van szó, h. nincsenek, hanem te nem tudsz többről.
pl. Yvonne Catterfeld
Christina Stürmer
Eva Briegel (JULI)
Falco
Lena Meyer-Landrut
Tokio Hotel
Nina Hagen
Hans Zimmer (világhírű filmzeneszerző)
Till Lindemann stb stb.
Hans Zimmert hogy hallgatom németül?
Ha te nem ismersz üzbég előadókat, az is szégyen?
olvasol, nézel Zimmerrel készült interjúkat, de már az is elég, ha tudsz róla...
a német és az üzbég geopolitika, gazdaság és kultúra jelentősége és Mo.-hoz való viszonya között van némi különbség, így a kérdésed pusztán megmosolyogtató ostobaság.
Valahol nagyon fontos az angol, de a környezetemben rengetegen nem tudnak vagy csak azt hiszik, hogy tudnak. A szüleim nem tudnak, tesóm jól tud, egyik gyerek vmennyit tud, a másik nagyon jól tud. Ugyanakkor én nagyon szeretem, mindig is szerettem, jól tudok, nagyon sok angol nyelvű szöveget olvasok, szóval örülnék, ha a párom tudna. Eddig egyik nem tudott egyáltalán, másik kettő olvasni tud, de beszélni nem igazán.
Megjegyzem: én nem értem a filmeket angolul (szelektív angolnemhallásom van) ill. beszédem is gyatra, pedig voltam egy évig Amerikában (tanulni, angolul).
Ohh, pont soha nem érdekelt. Nekem C1 van angolból, de már évek óta nem használtam. Mondjuk én azt sem várom el, hogy diplomás legyen, meg semmi ilyesmit,pedig én az vagyok.
A férjem nagyon okos, diploma ide vagy oda, emellett talpraesett és férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!