Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fontos, hogy a párod tudjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos, hogy a párod tudjon angolul?

Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 22:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
96%
Én is, a barátnőm is beszél angolul, de ez nekem soha nem volt szempont a párkeresésnél. Max. akkor lenne szempont, ha ki akarnék költözni valaha külföldre, de eszem ágában sincs.
2021. aug. 16. 22:59
 12/31 anonim ***** válasza:
93%
Nem fontos. Nem ez alapján választok magamnak párt.
2021. aug. 16. 23:22
 13/31 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nem fontos. De ha érdekelné, akkor szívesen megtanítanám.
2021. aug. 16. 23:30
 14/31 anonim ***** válasza:
41%
A francba... Akkor én kiestem mert csak németül tudok.
2021. aug. 17. 02:13
 15/31 anonim ***** válasza:
37%
Igen. Ma már szinte semmi értelmeset nem lehet úgy tanulni sem, hogy ne tudna az illető egy világnyelven. Esetleg még ott a német, ami erre jó. De ezen kívül is, a legtöbb jó film angol, sok olyat nézünk együtt a párommal, ami csak angol felirattal létezik, a mémek, poén videók többsége is angol. Szarul érezném magam, ha semmit sem tudnék mutatni neki, mert nem érti. Anyukám nem beszél angolul és vele is meg vagyok lőve néha, pedig nem töltök vele annyi időt, mint a párommal.
2021. aug. 17. 05:45
 16/31 anonim ***** válasza:
45%
Igen. Angol nyelvtudás nélkül nem lehet élni, és aki nem teljesen hülye, az képes megtanulni legalább középfokon.
2021. aug. 17. 07:31
 17/31 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül elvárás, ha egyébként tájékozott, kulturált, intelligens... de jó, ha tud - én rengeteg angol tartalmat fogyasztok, tudnék akkor róla beszélni.
2021. aug. 17. 09:04
 18/31 anonim ***** válasza:
93%

Szerencsére a nagy többség nem így választ párt. Férjem annyit tud angolul amennyit a játékokból kb magába szívott... Van amit megért, de nem társalog angolul és a középszintet sem éri el. Nem ettől lesz okos és művelt valaki. Neki nagyon jó esze van, okos, van logikája. Munkájában is elismerik, feljebb is lépett a ranglétrán.

Én sem tudok angolul csak németül. De ha egy német beszél hozzám, nem igazán értem meg társalgási szinten mert nem használom a nyelvet és feledésbe merülnek dolgok és teljesen más úgy beszélni mint az iskolában valamikor. Ettől nem érzem magam rosszabb embernek. Az angolhoz nem értek mert nem is akarok, nem is szeretem. Nekem könyebb volt a német amúgy is valamiért...

Ahol dolgozom az német cég. Úgyhogy azért lehet érvényesülni más nyelvekkel is. Mostanában az ukrán tolmács is divat ahol ukránokat dolgoztatnak.

Az angol lehet világnyelv, de azért nem attól lesz ember valaki, hogy megtanul úgy beszélni.

2021. aug. 17. 09:12
 19/31 A kérdező kommentje:

Egyetértek!

Én perfekt vagyok németből, és jól tudok franciául, most olasz nyelvvizsgára készülök.

Angolból még középfokúm sincs, mert nem szeretem, későn kezdtem el tanulni, sokat szenvedek vele.

Valahogy a többi nyelv soha nem okozott annyi gondot, mint pont az angol.

2021. aug. 17. 11:37
 20/31 anonim ***** válasza:

Ezt annyira nem értem, márminr őszintén. Volt ilyen magyar tanárom, beszélt franciául, németül, meg még valami nyelvet, már nem emlékszem, de nem angolt. Az neki nem megy.

Szerintem meg azért könnyű az angol, mert mindenhonnan folyik. Úgy tanultam meg, hogy olvastam, zenét hallgattam, filmeket néztem. És így nem csak a tankönyvi sárga headway angolt tanulja meg az ember, hanem a beszélt angolt is, megtanulja a különbségeket az akcentusok, nyelvjárások közt.

Ha elkezdenék németet vagy svédet... bajban lennék. Az angol az, amire még 20 évvel ezelőtt is be lehetett rendezkedni úgy, mintha angol nyelvterületen élnél, és ragad rád.

2021. aug. 17. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!