Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Egy srác friendzone-ba tett, utána meg ittasan szerelmet vallott nekem. Ha csak az egyiket csinálja, megértem, hogy mit akar, de így a kettő együtt, ezt nem tudom hova tenni.2021. aug. 14. 11:42
1/6 anonim válasza:
Miből gondolod hogy friendzoneba tett?
2/6 A kérdező kommentje:
Mondta. Azért is lepődtem meg, amikor utána mást mondott.
2021. aug. 14. 11:46
3/6 anonim válasza:
Várd meg hogy józanodjon ki , beszèlj vele, ha továbbra is össze-vissza dumàl, ne vedd komolyan
4/6 anonim válasza:
Józanul kell beszélgetni. Tévedés, hogy a részeg mindig igazat mond. Pofáznak össze-vissza, egy részeg egy oszlopba is szerelmes tud lenni. Nyilván nem meglepetés számodra. Ha innia kellene ahhoz, hogy veled legyen, akkor nagy a baj.
5/6 anonim válasza:
Ja beszéld meg vele józanul, ahogy a többiek is mondták.
6/6 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy friendzone. Ha valakinek nem kellesz, akkor nem tartod vele a kapcsolatot es nem tesz senki senkit sehova. Ha megis ott sundorogsz, akkor te teszed be magad oda es lesed a lehetoseget, meg remenykedsz, ahogy birsz. Most kaptal megint egy morzsat, ami a remenyt taplalja, de valojaban nem akar toled semmit. Meg annyit sem, hogy lefekudjon veled, pedig ez ferfiaknal mar nagy szo. Nagyon nem vagy az esete, kar minden gozert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!