Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 évesen összejönnél 46 éves férfival? A más élet szakasz fennáll de szeretem
Ez vicc kategória.
Minden nő 10-15 évvel idősebb párt akar.
Utána meg sírtok hogy nem csinál gyereket, meg nem élete szerelmeként kezel.
51. Vagyok.
Ha nem akarsz gyereket akkor végülis belefér. De arra ne számíts hogy 50 évesen ha be is vállal egy gyereket akkor azt bírni is fogja. Nem fog segíteni mert őrül hogy a munkát elbírja még.
37.:, Van amiben igazad van, de ez tényleg erős általánosítás.
Szerintem a 30-as pasikra igaz, hogy kergetik a 20-25 éves lányokat. Legalábbis a sógorom ezt csinálja. Lusta mint a sár, otthon lakik apósékkal, de van egy elég jó autója, hétvégente ezeket a kiscsajokat fűzögeti a szórakozóhelyeken. És általában sikerrel jár.
Az idősebb pasik azért mennek a kislányok után, mert ha elmész a strandra, láthatod a különbséget egy átlag húszonéves lány, és egy jó karban lévő negyvenes nő között. Nem akarom ecsetelni, de egy feszes női fenék, kőkemény mellek elég kontrasztosak a narancsbőrrel, lógó mellekkel, anyupocakkal szemben. A 40-es nők is zömében a vékony, magas márvány izomzatú fiatal fiúkat húznák magukra, ha tehetnék, nem az aputestű pocakhuszárt, akinek lehet, hogy fel se keményedik rendesen.
Az évek barázdákat hagynak mindenki testén, a genetikán és az életvitelen múlik, mennyire mélyeket. Ha bírnám erővel és pénzzel,így a 4. x-en túl én is 25 éves formás nőnek csinálnék gyereket, de ez a veszély nem áll fenn.
kérdező, durván általánosítasz, amikor azt mondod, nincs komoly, érett gondolkozású 30-as pasi, ezzel egy egész korosztályt alázol meg.
mert te aztán 31 évesen irtó érett vagy, hogy "apucival" kefélsz...
"
46 évesen nekem egy 31 éves nő már kicsit öreg."
Álmodj, papa :D
Korodbeli kéne, aki komoly és szabad egyszerre? Azt írod, a kettő egyszerre nem teljesül a korosztályodnál. De egy 15 évvel idősebb férfi mégis komoly és szabad, és kellesz is neki egyszerre.
Szerintem ennél fiatalabb még nagyobb valószínűséggel lenne. Olyan is, aki szeretne gyereket. Higgy ebben.
De a végszó legyen az, hogy hallgass a szívedre. Nem lehetek okosabb, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!