Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet, h. nárcisztikus, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, h. nárcisztikus, ha nem örül neki?

Figyelt kérdés

Alakulgat köztünk egy kapcsolat egy férfival, aki lehet, hogy nárcisztikus.

Feltűnt pár dolog: pl. hogy mindenkit leszól, de durván.

A kollégáiról beszélve elmondja, hogy nem értenek semmihez, hogy utálja őket, hogy betartanak neki... a lényeg, hogy ha nem sikerül neki vmi. mindig más a hülye, más a hibás.

Észrevettem, hogy irigy mások sikereire...

De ami miatt mégis elbizonytalanodtam, az az, hogy a munkahelyén van egy nyilvános értékelős oldal, ahol pontozzák és szövegesen értékelik a munkatársak teljesítményét. Őhozzá is írtak értékelést, és csupa elismerő, pozitív dolgokat. (gondolom nem ismerik úgy mint én, ezek az ügyfelek).

Mikor mutattam neki, egyáltalán nem örült ennek, azt mondta őt nem érdekli ki mit gondol róla.

A nárcisztikusok nem örülnek a dicséretnek? Vagy ő nem az? Vagy örül, de titkolja?

2021. aug. 10. 16:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
alljatok mar le ezzel a narcisztikusozassal. naponta van vagy 5 ilyen kerdes. attol meg, hogy megtanultal egy hangzatos szot a nok lapjabol, nem lesz minden rohadekkent viselkedo pasi narcisztikus.
2021. aug. 10. 18:45
 12/19 anonim ***** válasza:
59%
11. Sajnos egyre több ilyen ember van és nagyon úgy tűnik, hogy ez lesz a jövő embertípusa. De ha betalál egy ilyen bántalmazó, akkor majd neked is félreáll a szád. Nem, nem a nők lapjában van, hanem vannak róla remek szakkönyvek a témában. Ajánlom neked is.
2021. aug. 10. 18:48
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

valoszinu, minden gyk-s okoskodo rengeteg szakkonyvet meg pszichologiai tanulmanyt olvasott a narcisztikusokrol. nem azt vitatom, hogy leteznek ilyen emberek, de nem kell mindenkire rahuzni ezt a korkepet, aki fura dolgokat csinal. ez olyan, minthogy mindenkire rahuzzak, hogy depresszios, aki epp nem vigyorog, mint a tejbetok.

de ha egy egyszeru kommentet nem tudsz ertelmezni, nem hinnem, hogy nagyon sokat ertenel a szakmai konyvekbol.

2021. aug. 10. 18:54
 14/19 anonim ***** válasza:
95%
13. Nagyon széles a spektruma a nárcizmusnak. Sok fajtája létezik.
2021. aug. 10. 19:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Először nem minden ötödik kérdés erről szól. Másrészt több millió ember él ebben az elcseszett országban. 3 naponta egy nárcisztikus kérdés teljesen reális.. Sőt... Amennyi defektes ember van már manapság. Én is az vagyok, egy múltbéli traumákkal és abuzusokkal teli fiatal.
2021. aug. 10. 20:15
 16/19 A kérdező kommentje:
kit érdekel a nők lapja, lol?!
2021. aug. 10. 20:18
 17/19 anonim ***** válasza:

Nárcisztikusnak csak 1 forrás kell (te, párkapcsolat)

Az h mindenkit leszól, bunkó az egy intőjel, felsőbbrendűnek érzi magát másoknál, de elrejti mások előtt ezt az énjét hogy tökéletesnek látszójon,

ha csak magáról beszél

ha nem nyílik meg érzelmileg /megjátszás nem az.

ha mindig lesz olyan megérzésed hogy nem tudsz róla mindent.

Ha túlságosan elakar ragadtatni kezdeti fázisban stb.

Kérlek hagyd el. csak rosszabb lesz

2021. aug. 11. 01:38
 18/19 A kérdező kommentje:

17

az furcsa, h. saját magáról keveset beszél, de arra látszólag vevő, amiket én mondok.

természetesen szeretnék kommunikációs szimmetriát teremteni, ezért én is kérdezem őt és kíváncsi vagyok rá, de többször volt, h. kitért a kérdéseim elől, vagy azt mondta, h. erről meg arról ne beszéljünk, ezek mind vele, a múltjával kapcsolatosak.

amit még megfigyeltem rajta: az elején nagyon lelkes volt, feldicsért, szinte úgy viselkedett velem, mint egy rajongó... ma meg szólt hozzám 3 mondatot.

és ez fél év alatt alakult így.

2021. aug. 12. 00:35
 19/19 anonim ***** válasza:
2021. aug. 12. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!