Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy néhány híres férfinek nem szép barátnője felesége van?
Kérdés, neked mi számít "nem szép"-nek... mert a szépség egy bizonyos szinten túl objektív. Példák kellenének, te kire-mire gondolsz. Mert van olyan nő, aki szerinted ronda, sokak szerint meg szép, vagy legalábbis nem rondább, mint a pasas... hallottam már férfiakat Palvin Barbit lekövérezni, Kulcsár Edinát lelófejűzni, Cserpes Lauránál kérdezgetni, hogy Gyurta Dani miért állt le vele, mert undorítóan vastag a combja - azt megértem, ha más dolgok miatt nem szimpatikus az adott női celeb, de ez azért nonszensz.
Ha meg objektíven nem olyan szép híresség-feleségekről beszélünk, az alábbi eseteket tudom elképzelni:
- korábban szép nő, aki már nem annyira szép, mert terhesség után nem tudta leadni a pluszkilókat pl. hormonok miatt
- korábban szép nő, aki már vesztett egy kicsit a fényéből, mert már nem 20éves, és meglátszik rajta a kor, és nem harcol a kor ellen nagyon erőltetetten (ilyenkor van az, hogy a férfiaktól sokkal inkább elfogadja a közvélemény azt, ha ráncos pl., az nem számít rondának... de a ráncos nő meg roooonda meg pfeeeeejjj...)
- főleg nem annyira jóképű férfi hírességeknél: azelőtt házasodott össze a feleségével, mielőtt jobban befutott volna (vagy ha jobb képű a férfi, akkor hozta ki belőle a legjobbat a stylist meg a menedzser, amikor elkezdett híres lenni)... és szereti a feleségét, vagy cikinek tartja a válást
- politikusoknál: olyan pártnak a tagja, aminek az elvakult szavazói nem néznék jó szemmel azt, ha elválna az öregedő vagy csúnyácska feleségtől egy díszliba miatt, mert homlokegyenesen ellentmond a párt "értékeinek"
- egyszerűen nem a médiaideál az ízlése a férfinak, és az tetszik neki
- a nő a személyiségével fogta meg
- van, aki kishitű / komplexusos, és inkább választ olyat, aki kevesebb eséllyel hagyja el / akit tud irányítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!