Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy néhány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy néhány híres férfinek nem szép barátnője felesége van?

Figyelt kérdés

2021. aug. 8. 18:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
Nézd, attól, hogy te, meg a férfiak 99%a felszínes, vagy felszínes lenne, ha lehhe lehetősége felszínesen választani, attól még ott az az 1%,aki nem az.
2021. aug. 8. 19:26
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
Például?
2021. aug. 8. 19:27
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Név azerint mondanál 1-et? Csak 1-et?
 14/17 anonim ***** válasza:
36%
A szeretőjük azért lehet szebb.
 15/17 anonim ***** válasza:
82%
A szépség relatív, neki tetszik és ő dönti el, hogy kit választ, az mellett meg én inkább vagyok egy kevésbé szép, de értelmes nővel, mint egy buta cicababával aki csak arra jó, de társnak meg nem.
2021. aug. 8. 19:43
 16/17 anonim ***** válasza:
71%
Én is ismerek híres embert, eszméletlen jó pasi. A felesége az én megítélésem szerint a csúnya kategória. Talán az alakja elmegy, de az arca cseppet sem szép és öregedik is. A pasi azért van vele, mert szereti, ő élete szerelme. Mellette időnként megkettyint valakit, de azokat nem szereti.
2021. aug. 8. 20:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Kérdés, neked mi számít "nem szép"-nek... mert a szépség egy bizonyos szinten túl objektív. Példák kellenének, te kire-mire gondolsz. Mert van olyan nő, aki szerinted ronda, sokak szerint meg szép, vagy legalábbis nem rondább, mint a pasas... hallottam már férfiakat Palvin Barbit lekövérezni, Kulcsár Edinát lelófejűzni, Cserpes Lauránál kérdezgetni, hogy Gyurta Dani miért állt le vele, mert undorítóan vastag a combja - azt megértem, ha más dolgok miatt nem szimpatikus az adott női celeb, de ez azért nonszensz.

Ha meg objektíven nem olyan szép híresség-feleségekről beszélünk, az alábbi eseteket tudom elképzelni:

- korábban szép nő, aki már nem annyira szép, mert terhesség után nem tudta leadni a pluszkilókat pl. hormonok miatt

- korábban szép nő, aki már vesztett egy kicsit a fényéből, mert már nem 20éves, és meglátszik rajta a kor, és nem harcol a kor ellen nagyon erőltetetten (ilyenkor van az, hogy a férfiaktól sokkal inkább elfogadja a közvélemény azt, ha ráncos pl., az nem számít rondának... de a ráncos nő meg roooonda meg pfeeeeejjj...)

- főleg nem annyira jóképű férfi hírességeknél: azelőtt házasodott össze a feleségével, mielőtt jobban befutott volna (vagy ha jobb képű a férfi, akkor hozta ki belőle a legjobbat a stylist meg a menedzser, amikor elkezdett híres lenni)... és szereti a feleségét, vagy cikinek tartja a válást

- politikusoknál: olyan pártnak a tagja, aminek az elvakult szavazói nem néznék jó szemmel azt, ha elválna az öregedő vagy csúnyácska feleségtől egy díszliba miatt, mert homlokegyenesen ellentmond a párt "értékeinek"

- egyszerűen nem a médiaideál az ízlése a férfinak, és az tetszik neki

- a nő a személyiségével fogta meg

- van, aki kishitű / komplexusos, és inkább választ olyat, aki kevesebb eséllyel hagyja el / akit tud irányítani

2021. aug. 9. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!