Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan rövid az életünk, miért nem azzal töltjük azt a kis időt -ha van rá lehetőségünk- akitől a szívünk megdobog?
Miért nem vesszük észre azokat a bizonyos jeleket, lehetőségeket?
Egyszerűbb azt mondani magunknak hogy úgysem kellek neki?
Nehéz belátni, de lehet, hogy azért, mert amit te érzel, azt a másik fél nem.
Hosszú távon pedig elég nyomasztó az egyoldalú szívdobogás…
Akibe belezúgtam kiderült, hogy személyiségzavarban szenved és csak bántott, használt. Úgyhogy ezért nem. 🤷♀️
Nem csak rajtunk áll a dolog sajnos.😔
Úgy érted hogy valami nagyon jó pasinak hitte magát és csak szexet akart?
Vagy miben nyilvánul meg a személyiségzavar?
Az én szerelmem mást választott,pedig megtettem amit lehetett...
Úgy döntöttem inkább félreálok és úgy teszek mintha nem jelentene nekem semmit... :(
Azért, mert sok embernek tévképzetei vannak a szerelmükkel kapcsolatban... sok szerelemnek vélt érzés, csak illutió... évekig vannak abban a hitben hogy az általuk szerelemnek hitt valami, igazi és egyetlen, valamint nincs ahhoz fogható... hiába van a kedves szerelmük mással, és hiába veszi őket szarba sem, és hiába szólt az egész együtt töltött idő arról, hogy a nagy híres szerelmük csak hátbaszúrta, kihasználtta és bántalmazta verbálisan, lelkileg és esetenként fizikálisan, ők szentül meg vannak győződve hogy szerelmesek voltak.. HÁT NEM. Sem ők, sem a tásuk nem volt szerelmes soha. Csak mivel nincs viszonyítási alapjuk, és nem tudják hogy milyen az, amikor igazi érzelmek vannak, azt hiszik hogy az volt. Peddig csak a tényeket kéne megvizsgálni.... mennyi szeretetet kapnak az illető személytől? mennyi figyelmet, érdeklődést, tiszteletet? Hányadik volt a kedves embernek a fontossági listáján? Mennyire volt rá büszke? Mennyi bizalmat szavazott neki, és mennyire rejtegette a telefonját és személyes tárgyait? Mennyire figyelt rá a szexben és a hétköznapi életben? Általában ezekre a kérdésekre a válasz nem pozitív... akkor már csak az a kérdés, hogy egy ilyen emberrel való kapcsolatot hogy lehet szerelemnek nevezni?
A másik dolog meg az, hogy akik között tényleg volt szerelmi viszony, és valamiért vége szakadt, vagy még el sem kezdődött igazán, annyira félnek a visszautasítástól, hogy inkább nem is keresik a másikat...abban a hhitben vannak hogy "ha érdeklem akkor keresni fog, ha meg nem akkor tuti lesz.r".
Félnek attól hogy a másik nem érzi azt, amit ők. Túl nagy a tét, túl nagy a kockázat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!