Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mit akar vagy mit sem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit akar vagy mit sem a férfi?

Figyelt kérdés
1 munkahely, kettesbe tök jól elvagyunk. Korona. Egymás mellé kerültünk, nagyon jó volt mindig viccelődtünk, tudtnk egymásról mindent. Mondtam mutassa meg barátait, mondta h majd megismerem őket /csendben/, mondta a legjobbkor jottem oda dolgozni, csokoltatlak, hulyeskedtunk… utana folyoson beszelgettunk mindig, foleg mikro nem volt ott senki es nagyon jol elvotlunk, ha szomoru voltam megnevetetett, kerdezgetett mindent megjegyzett es mindent tudni akart rolam, mondtam mindent megjegyzel mondta probalok, hova utaznek mit szoktam csinalni mit tervezek stb, elhivtam tavaly valahova azt hittem felos, nem ert ra, mondta persze van kedve, majd maskor. Azota eltelt 1 ev. Ugyanugy nezegetett, elbeszelgettunk midnen tok jo volt.. egyszer kerdeztem tole mit tervez mondta sok terve van csak nem tudja mi legyen. Mondta jo a tarsasag azert szeret ott mondom tobbiek nem te is.. kollegak elkezdtek csesztetni es eszrevenni minket. kerult utana nem koszongetett, elotte volt, hogy napi 5-10x odakoszont es mindig kimondja a nevem.. mondtam neki hh nem josst mar oda erre valasza nem er ra sok a munkaja.. aztan mondtam h ugye tudod h rolunk beszelnek vegig dolgozott ram se nezett es kollega megkerdezte mit gondol rolam azt mondta fiatal vagyok es egyebkent se ismerkedik munkahelyen. Persze.. odahajolt, odakoszongetett, mindig voros volt az arca abban az idoszakban is mikor ezt mondta. 1 honapja nagyon kerul, ram se nez, semmi. Instran lajkolja a kepeim, ha talalkozunk ugyanugy kimondja a nevem, messengeren iszonyat kedvesen smileykkal valaszol, szia es nev, masnak csak szia, ugyanugy voros az arca es nez es zavarba van szerintem de munkahelyen semmi, nem ir ram a messengeren ( o azt nem nyomkodja) nem tudom elkepzeni hogy semmi se erdekli mar felolem es ennyi volt? Tervezhet valamit vagy en gondoltam tul? Ennyi mindent mar csak nem

2021. aug. 7. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy hogy nem tudsz a sorok között olvasni? Hagyd a pi.ba, nem kellesz neki. Mit nem értesz ezen?
2021. aug. 7. 19:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nézegetett, beszélgetett, köszöngetett; de nem lép. Nem akar tőled semmit, túl fiatal vagy, és kolléga, ez is elég indok.

Felejtsd el, túl rövid az élet, hogy ennyi időt rá pazarolj.

2021. aug. 7. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kiégett a retinám ettől az írástól. Trehányul írsz, fogalmazol.

Kérdésre válasz:hagy a pcsába.

2021. aug. 7. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:
*d
2021. aug. 7. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!