Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belevágnátok vagy keresnétek mást?
Figyelt kérdés
1 hónapig jártam egy testvérpár idősebb tagjával, 10 év van közöttünk. Van neki egy öccse, ő tőlem 4 évvel idősebb. Akivel járni kezdtem, legyen K, nem illettünk össze, bár bejöttünk egymásnak. Ez idő alatt feltűnt, hogy az öccsének is bejövök. K szakított velem, utána nem sokkal P, a tesója felvette velem a kapcsolatot messengeren. Egyből egy hullámhosszon voltunk, találkoztunk, megcsókolt. Elmondta ezt K-nak, aki kiakadt és azóta nem beszél az öccsével. Hülyén érzem magam. P szerint majd megnyugik idővel,de látom hogy neki is rosszul esik hogy nem beszélnek. Igazából K szakított velem, nem én vele, szerintetek jogos a haragja és keressek mást? Vagy kitartanátok?2021. aug. 6. 12:08
1/11 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, érezzétek jól magatokat.
2/11 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, tesója lesz majd màsik, csaja meg nem
Ja, nem
3/11 anonim válasza:
Ilyen testvérre vágyik az ember. Tök mindegy, hogy ő szakított veled, nem megyünk rá se barát, pláne testvér exére.
4/11 anonim válasza:
Ha az én testvérem jönne össze az exemmel, akkor azt mondanám neki: "Részvétem Öcsi!"
6/11 anonim válasza:
Már látom a boldog meghitt családi ebédet...
7/11 anonim válasza:
Szerintem ultra gáz, láttam már hasonlót. Egy családban 3 srác, mindnek megvolt a csaj, majd az egyik fogykos haverjuk feleségül vette. Gondolom jó kis baráti összejövetelek alkalmával még mindig becsúszik neki pár lompos.
Ezzel most nem rád akartam célozni, csak hogy az ilyen csajokkal általában fejben baj van.
8/11 A kérdező kommentje:
K-val nem jutottunk el a szexig, ahhoz nem voltunk elég ideig együtt és nem is illettünk össze. P-vel lenni teljesen más, sajnálom hogy nem őt ismertem meg előbb, akkor most nem lenne bonyodalom.
2021. aug. 6. 13:51
9/11 anonim válasza:
Szerelemben ,háborúban nincsen szabály. Ráadásúl nem is csináltok rosszat...mint megcsalás
10/11 anonim válasza:
Jobb ha otthagyod az egész családot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!