Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet jó egy kapcsolat ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet jó egy kapcsolat ahol az ex az egyik barát?

Figyelt kérdés
Kb 1 éve szakítottam az exemmel, azóta nem igazán volt senkim. Nem éreztem készen magam egy újabb kapcsolatra. Most viszont igencsak alakulgat, de a pasi az exem egyik legjobb haverja. Ő azt mondta, hogy számára nem összevonható a barát és a barátnő. Egyébként nagyon összhangban vagyunk, nem volt még semmi köztünk, de nyilván esett már szó róla. Nem tudom mennyire fontos, de nem haragban váltunk el az exemmel. Mit gondoltok egy ilyen kapcsolatról?
2021. aug. 5. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
42%

Miért beszélgetsz az exed legjobb haverjával? Mi közöd hozzá?

Másrészt az is lehet, hogy nem is gondol komolyan, csak megakar fektetni. Pasik általában nem hajtanak a haver excsajára komolyabban, azért ezt vedd figyelembe.

De ha az ex barát, és tényleg komolyat akar tőled, akkor nem fog sokáig tartani a barátságuk abban az esetben, ha tényleg komoly volt a kapcsolatod az exeddel és nem egy tini románc.

2021. aug. 5. 20:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Találkoztunk az egyik rendezvényen és elkezdtünk beszélgetni. Aztán otthonról rám írt és elkezdtünk mindenről beszélni. Lehet, hogy igazad van, de sajnos ebben tényleg nincs tapasztalatom. Rengeteget változtam én is és ő is. Nem tudom, hogy mi lenne a helyes, ezért is írtam a kérdést.😞
2021. aug. 5. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egy ilyen helyzetben (is) nagyon fontos a megfelelő kommunikáció és az hogy a 3 fél relatíve intelligens legyen.

Nem tudom hogy az "összevonhatót" hogy kellene értelmezni, de ha az ő barátságukban nem okoz gondot (persze ez nem a te problémád, csak helyzetkönnyítő), közted és az exed közt nincs rossz viszony, tehát nem lesz ciki ha találkoztok véletlenül és a másik pasinak sem baj, én ne látok akadályt. Erről persze kommunikálni kell.

Illetve ha vagytok annyira intelligensek, hogy nem keveredtek "zűrös" helyzetekbe, az ex nem tart be, nem szólogat be, nem akar visszacsábítani, illetve egyikőtök sem tesz illetlen lépéseket a másik felé, amik egy kapcsolatba nem férnek bele, akkor szerintem (szubjektív vélemény!!) akár még működhet is.

2021. aug. 5. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Ha a pasi normális akkor örökre tabu maradsz neki
2021. aug. 5. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem neked es az uj baratocskadnak is el kene gondolkodni, hogy megeri eldobni egu regi baratsagot. Mert ennek az lesz a vege.
2021. aug. 5. 21:23
 6/6 anonim ***** válasza:
lehet kapcsolat belőle,de ritka az ilyen történetek
2021. aug. 5. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!