Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit gondolhat rólam ezek után a srác/párom? Ez mennyire normális? Bővebben lent!
Van egy srác, akivel elkezdtem ismerkedni/randizgatni.
Eltelt így pár nap, majd rájöttem, hogy a srác mégsem az, akivel lenni szeretnék.
Ezt megírtam neki, erre ő azt kérte, hogy ettől függetlenül ezt személyesen mindenképp beszéljük azért át.
Belementem, taliztunk, majd a nap végére egy pár lettünk!
Meglepő fordulat, mi?
És mindez egy nap leforgása alatt történt....
Semmi meglepő nincs ebben. Nekem két barátnőmmel is úgy kezdődött a kapcsolatom, hogy a randevún elmagyarázták, mennyire nem engem keresnek, mert túl gyerekes vagyok nekik, aztán amikor búcsúzáskor hosszan megöleltem őket, adtam egy-két finom puszit a nyakukba, váratlanul bejelentették, hogy másnap is találkozni akarnak, és utána éveken át velük voltam. A nőknél ez így megy. A szavak nem mindig az ösztönös vonzalmat fejezik ki, néha csak a józan gondolkodást, de az hamar leküzdhető. Nyilván akivel te találkoztál, ő is ügyesen élt ezzel a fajta meggyőzési stratégiával.
43F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!