Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mit gondolhat rólam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit gondolhat rólam ezek után a srác/párom? Ez mennyire normális? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel elkezdtem ismerkedni/randizgatni.

Eltelt így pár nap, majd rájöttem, hogy a srác mégsem az, akivel lenni szeretnék.

Ezt megírtam neki, erre ő azt kérte, hogy ettől függetlenül ezt személyesen mindenképp beszéljük azért át.

Belementem, taliztunk, majd a nap végére egy pár lettünk!

Meglepő fordulat, mi?

És mindez egy nap leforgása alatt történt....

2021. aug. 5. 18:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%

Semmi meglepő nincs ebben. Nekem két barátnőmmel is úgy kezdődött a kapcsolatom, hogy a randevún elmagyarázták, mennyire nem engem keresnek, mert túl gyerekes vagyok nekik, aztán amikor búcsúzáskor hosszan megöleltem őket, adtam egy-két finom puszit a nyakukba, váratlanul bejelentették, hogy másnap is találkozni akarnak, és utána éveken át velük voltam. A nőknél ez így megy. A szavak nem mindig az ösztönös vonzalmat fejezik ki, néha csak a józan gondolkodást, de az hamar leküzdhető. Nyilván akivel te találkoztál, ő is ügyesen élt ezzel a fajta meggyőzési stratégiával.

43F.

2021. aug. 24. 21:59
 12/27 anonim ***** válasza:
85%
#11 Nagyon igaza van.
2022. jan. 16. 08:20
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
11-es csak stratégia és szerelem között óriási a különbség. Nrm biztos hogy szerelembol maradt veled par evig az is lehet hogy csak szeretet hianya volt, kapcsolatfuggo. Aki ilyeneket erez es megis a masikkal kapcsolatot kezd az nem igazi szerelem.
2022. jan. 17. 07:40
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
* Nem biztos, hogy szerelembol maradt veled
2022. jan. 17. 07:41
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolja, hogy mégis becserkészett.
2022. jan. 17. 07:41
 16/27 anonim ***** válasza:
52%
lölö unoka öccse ?
2022. jan. 17. 17:32
 17/27 anonim ***** válasza:
52%
Pf, komoly jellem.
2022. jan. 28. 18:14
 18/27 anonim ***** válasza:
90%
#13: Ennyi erővel minden párkapcsolat stratégiai okból alakul ki, vagy kapcsolatfüggés az indítéka. Ez ugyanolyan légből kapott közhely, mint hogy a nők csak a pénzükért szeretik a férfiakat, a férfiaknak meg csak a szex kell a nőkből.
2022. jan. 29. 05:53
 19/27 anonim ***** válasza:
76%
Ennek mi értelme volt? Se annak hogy megvezetett se annak hogy kiemelted semmi de semmi értelme.
2022. febr. 13. 16:01
 20/27 anonim ***** válasza:
67%
Közel egy éve gondolkozol ezen??
2022. ápr. 23. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!