Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szívecskét küldött többször, az tényleg csak véletlen?
Messengeren beszélgetek egy férfival, szimpatikusak vagyunk egymásnak, de csak simán beszélgetünk, mert neki van társa. Eddig előfordult párszor, hogy küldött szívecskét... majd azt mondta, hogy csak mellényúlt.
Én is használom napi szinten a Fb-messengert, és még soha senkinek nem küldtem véletlenül szívet.
A feltartott mutatóujjat eddig talán 2x, mert azt könnyű mellényomni, de ha szívet és hasonló emojit akarsz küldeni, akkor azt külön ki kell választanod, magától az nem repül.
Elhiggyem, h. csak véletlen volt? megjegyzem rajta kívül még senkitől nem kaptam ilyet véletlenül.
Azért mondta ezt, mert túl nagy jelentőséget tulajdonítottál neki.
Egyszer egyébként én is küldtem véletlenül szívecskét. Mai napig fogalmam sincs, hogy mikor és hogyan sikerült a privát beszélgetésben pont azt a mondatot szívecskéznem, csak utólag vettem észre.
Vannak pasik, akiktől csak úgy röpködnek a szívecskék és csókos smile-k. Na velük vigyázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!