Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évvel és 21 évvel fiatalabb nőket választó ffiról mi a véleményetek?
#11: Azért nem jön be neki, mert rajtuk látja, hogy az ő korosztálya ez: ősz, ráncos, oda a fiatalság. Ezt képtelen elfogadni.
Aki megbékélt a saját korával, az a vele egykorúakban is meglátja a vonzót, az értéket.
De az is lehet, hogy szimplán csak felszínes, akinek a nő=csöcs és se99.
12. Na ez is kamu. Fizikailag, külsőre minden férfi és sok nő is a fiatalban látja a szépet. (15 évesen is a a 20-25 körüli csajokat láttam a legszebbnek.) Huszonéves férfi létemre én is tudok 35-45 közti nőkkel szexelni és velük sincs semmi baj sem.
Ahhoz meg kifejezetten jó pasinak kell lenni, hogy 21-29 évvel fiatalabb nők össze akarjanak jönni veled. Úgy írtok erről, mintha ez csettintésre menne minden férfinak és csak az akaratán múlna a legtöbb férfinak. Nem, a legtöbb egyedülálló idősebb férfi azért nem jön össze 20 évvel fiatalabb nővel, mert nem tud.
Nekem se jon be a sajat korosztalyom. De nem is probalkozom annal a korosztalynal, amelyik bejon :)
Tudom, hogy hany eves vagyok :D
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!