Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdeklődik irántam, de közben kapcsolatban van?
Van egy ember, akivel egy projekten egy ideig együtt dolgoztunk, jól szót értünk, így a munka végeztével is kapcsolatban maradtunk.
Ő tudtommal párkapcsolatban van, valamiért mégis nagyon érdeklődik irántam, de nem nyomul, nem férfiként közelít, hanem olyan kimérten, mintha nem is nőként érdekelném, csak szimplán emberként.
De hangsúlyozottan nem vagyunk barátok, van köztünk kb. 20 év korkülönbség és még mindig magázódunk.
Mi lehet ami miatt ennyire követi az életem, és ennyi időt-energiát szán rám?
20 nem vennék rá mérget... te tanár vagy, ő nem.
neki lehetnek mások az indítékai.
El kéne döntened, hogy te mit akarsz! Rohadtul álszent megsértődni ha valaki kimondja, hogy nem akar semmit, vagy éppen csak dugni. Mi csak találgatunk, neked kellene tudni, hogy miről beszéltek, milyen mélységben, ki kezdeményez stb.
Kérdezz rá, ha kétségeid vannak, aztán majd viszonyulsz, ahogy akarsz, nyilvánvaló, hogy hogy, de nem akarlak megsérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!