Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet olyan hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan hogy valakinek nincs párja az életben?

Figyelt kérdés

Én nem találok egyáltalán párt.

Sokan már tízen éves korukban megtalálták az igazit.

Nekem mintha sosem jönne el az ideje hogy megtaláljam azt akit keresek.

2021. júl. 31. 15:15
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Fiú vagy lány vagy? Jó lenne ezt oda írni a kérdésnél és főleg még azt, hogy mennyi idős vagy.
2021. júl. 31. 15:21
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Inkább azt mondanám, hogy a fiúk közül (bár lányoknál is sok ilyet látni mostanában) egyre többen képtelenek megtanulni szocializálódni.
2021. júl. 31. 15:24
 3/9 anonim ***** válasza:
98%
Nincs. De olyan van, hogy egyesek alkalmatlanok egy kapcsolatra, mert várják a tökéleteset.. miközben maguk sem azok.
2021. júl. 31. 15:30
 4/9 Noren1989 ***** válasza:
81%
#3 írta le a gondolataimat leginkàbb. Plusz kiegészítésként a trauma lehetőségét is hozzàtenném, ami miatt az illető alkalmatlan lehet normàlis pàrkapcsolatra.
2021. júl. 31. 15:32
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Ja, én is bírom az átlag alatti haverjaimat hogy úgy válogatnak bmeg... meg a full tökéletes kis pitsákat tekintik nőknek, ahelyett hogy az igazi érett nőket kajtatnák!
2021. júl. 31. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Miért ne lehetne?
2021. júl. 31. 16:12
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Honnan veszed hogy aki tizenévesen megtalálja az nem válik el később? Aztán 35 évesen kezdik előről…
2021. júl. 31. 16:20
 8/9 anonim ***** válasza:

A legtöbben túl sokat várnak el a parancsolattól.

Ha nem vagy képes alkalmazkodni akkor nem is lesz.

Bocs de ez van :(

2021. júl. 31. 16:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. (F)
2021. aug. 1. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!