Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31N 46 F szerintetek ideális korkülönbség ?
40 éves leszek, és általában 25 éves csajnak néznek (volt, aki 22-23-nak), max. 30-nak.
hivatalos helyen voltam, nem akarta az ügyintéző elhinni, h. annyi éves vok, amennyi, megnézte a gépben az adataimat.
ez a ffi csak 6 évvel idősebb nálam, teljesen megütközve olvasom, h. öregnek meg trottyosnak nevezitek.
Én 32 vagyok, de eszembe nem jutna megnézni egy ennyivel idősebb pasit. Persze, nézhet ki jól, de pár év, és csak a TV fogja érdekelni. Persze ez változhat jellemtől is.
Két párt ismerek, ahol 12 évvel idősebb a pasi. A feleségekről meg nem mondanám már, hogy ennyivel fiatalabbak.
"Persze, nézhet ki jól, de pár év, és csak a TV fogja érdekelni."
ezt nevezik életkoralapú diszkriminációnak, azaz ageizmusnak!
a 48 éves varga izát (barátok közt) most vették fel egyetemre, és jobban néz ki, mint sok 20 éves.
de nem csak a sztárok között van ilyen.
borzasztó kártékony minden ilyen hozzászólás.
amiért izát említem, ő geronto-andragógiát fog tanulni, vagyis azzal a területtel foglalkozik,hogy az idősebb generációt hogyan lehet minél jobban integrálni a társadalom vérkeringésébe tanulás, képzés útján... lifelong learning... szóval nem csak a t6v köthet le egy idősebb embert, tanulhat, lehet szerelmes, élvezheti a szexet, utazhat, táncolhat stb. stb.
#11: tudod ki néz annyinak? XD Csak nem merik szemedbe mondani a jófej barátaid...
Kérdező, ez a korkülönbség sok. Vele már nem tudsz közös jövőt ,családot tervezni.
#18 a barátaim, ismerőseim tudják hány éves vagyok, értelemszerűen friss ismerősökről vagy idegenekről van szó.
nem érdekel, hogy elhiszed-e, a reakciód azt mutatja, hogy valóban nagy szó ez, és neked nyilván fáj más ember sikere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!