Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak még normális pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még normális pasik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fura kérdéssel fordulnék hozzátok..

5 éve párkapcsolatban élek, 20 évesek vagyunk a párommal,együtt élünk.

Szeretjük egymást.. viszont semmit nem tesz meg azért, hogy boldog legyek, kihűlt a kapcsolat, a szex működik, de minden más siralmas, akkor van velem ha mondom neki, (jobb esetben), van hogy eközbe is csak telefonozik, érzem hogy nem élvezi a társaságom. (Emelett számítógép függőnek is elmondható)

És unom, nem vagyok boldog, nem vágyok haza hozzá mert tudom hogy én úgyis csak feküdni fogok az ágyba és nézni ahogy játszik a gépen vagy telefonozik..

Én mindent megteszek érte és kettőnkért de ő semmit.

Nem akarok örökké így élni, viszont nem merek kilépni a kapcsolatból mert foggalmam sincs hogy milyenek a mostani pasik, legyen ez fiatalabb vagy idősebb kategória.

Ezért kérdezném azt, hogy vannak még olyan fiúk akik bókolnak, meglepnek néha és figyelnek arra, hogy ne hűljön ki a kapcsolatuk x év után is?

2021. júl. 22. 19:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, bár én eddig csak 5 év távlatából tudok nyilatkozni
2021. júl. 22. 19:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vannak, de amíg a boldogtalan kapcsolatodban tengődsz, nem fogod őket megtalálni.

20 éves vagy, előtted az élet.

2021. júl. 22. 19:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Még gyerekek vagytok mindketten (pláne pasik esetében manapság a 20 éves kor még erősen kamasz.) Komoly párkapcsolatról ilyen korban még felesleges ábrándozni, mert sem a személyiség, sem az önismeret nem alakult ki rendesen, gyorsan változnak az igények, a tervek meg az ízlés. Nem kell lehorgonyozni egy ellaposodott kapcsolatban, mindkettőtöknek van még bőven ideje megtalálni az igazit.
2021. júl. 22. 19:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Tehat inkabb senyvedsz egy sz.r kapcsolatban, egy olyan emberrel akit nem szeretsz de meg véletlenül sem mernel ÖNÁLLÓAN élni? Parkapcsolat nélkül képtelen vagy letezni?
2021. júl. 22. 20:18
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
"Én mindent megteszek érte és kettőnkért de ő semmit." Mit teszel?
2021. júl. 22. 20:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen vannak, csak nem könnyű megtalálni, ahogy normális nőt sem könnyű... teljesen normálisnak tartom magam, jó munkahelyem van, 4 szakmám, igényes vagyok maximálisan, edzek, mégis egyedül vagyok (tudatosan), jelenleg úgy vagyok vele hogy magamból szeretném a maximumot kihozni és nem is ismerkedek emiatt (meg lehet külföldre költözök) de a visszajelzések alapján rendben vagyok, magabiztos vagyok 100% osan (nem vagyok hibátlan) türelem kell és találni fogsz de a netes ismerkedést szerintem hanyagold ha teheted és mozdulj ki amikor csak tudsz, ha nem érzed a dolgot akkor ne húzd tovább mert magaddal szúrsz ki, tapasztalat

25F

2021. júl. 22. 22:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
ez csak szex kapcsolat egy fedél alatt.. nem passzoltok egymáshoz.. kezdj el nyitni más férfi felé is, mert még fiatal vagy, aztán majd doboz a régit.
2021. júl. 22. 23:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
dobod a régit *
2021. júl. 22. 23:38
 9/12 moozygoo ***** válasza:
100%
Igen vannak.
2021. júl. 23. 19:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennél normálisabbak rengetegen vannak. Nyugodtan lépj ki.
2021. júl. 26. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!