Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még normális pasik?
Sziasztok!
Fura kérdéssel fordulnék hozzátok..
5 éve párkapcsolatban élek, 20 évesek vagyunk a párommal,együtt élünk.
Szeretjük egymást.. viszont semmit nem tesz meg azért, hogy boldog legyek, kihűlt a kapcsolat, a szex működik, de minden más siralmas, akkor van velem ha mondom neki, (jobb esetben), van hogy eközbe is csak telefonozik, érzem hogy nem élvezi a társaságom. (Emelett számítógép függőnek is elmondható)
És unom, nem vagyok boldog, nem vágyok haza hozzá mert tudom hogy én úgyis csak feküdni fogok az ágyba és nézni ahogy játszik a gépen vagy telefonozik..
Én mindent megteszek érte és kettőnkért de ő semmit.
Nem akarok örökké így élni, viszont nem merek kilépni a kapcsolatból mert foggalmam sincs hogy milyenek a mostani pasik, legyen ez fiatalabb vagy idősebb kategória.
Ezért kérdezném azt, hogy vannak még olyan fiúk akik bókolnak, meglepnek néha és figyelnek arra, hogy ne hűljön ki a kapcsolatuk x év után is?
Biztos vannak, de amíg a boldogtalan kapcsolatodban tengődsz, nem fogod őket megtalálni.
20 éves vagy, előtted az élet.
Igen vannak, csak nem könnyű megtalálni, ahogy normális nőt sem könnyű... teljesen normálisnak tartom magam, jó munkahelyem van, 4 szakmám, igényes vagyok maximálisan, edzek, mégis egyedül vagyok (tudatosan), jelenleg úgy vagyok vele hogy magamból szeretném a maximumot kihozni és nem is ismerkedek emiatt (meg lehet külföldre költözök) de a visszajelzések alapján rendben vagyok, magabiztos vagyok 100% osan (nem vagyok hibátlan) türelem kell és találni fogsz de a netes ismerkedést szerintem hanyagold ha teheted és mozdulj ki amikor csak tudsz, ha nem érzed a dolgot akkor ne húzd tovább mert magaddal szúrsz ki, tapasztalat
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!