Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, bejön nektek Henry Cavill?
Nem.
Nyilván én is látom, hogy objektíve jóképű, de egyáltalán nem az esetem (a fiatalabb, kisfiúsabb arcú, vékonyabb pasik tetszenek).
Nem. :D
Amúgy kamaszkorom óta nem is nagyon foglalkoztam sztárokkal, felnőtt nő szerintem nem fog rágerjedni egy vadidegen pasira, csak mert az úgy néz ki, ahogy.
De ha muszáj kiemelnem valakit a hírességek közül, utoljára így felnőtt fejjel talán Andrew Lincoln tetszett (Walking Dead), na ő jó pasi :)
Ezen kívül eléggé bejött még Peeta a Hunger Gamesből (nem emlékszem a srác nevére), meg Alan Walker is helyes, csak rohadtul fiatal hozzám képest.
Bocs az offért :D
Hinnéd vagy sem az ízlés szubjektív. Nekem Cavill annyira nem jön be, de mondjuk Richard Madden vagy Tom Hiddleston számomra 10/10-es - másoknak pedig ők nem jönnek be.
Amúgy áruld már el, mi értelme lenne egy anonim oldalon hazudni egy ilyen semmiségről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!