Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akar tolem valamit vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar tolem valamit vagy nem?

Figyelt kérdés

Azt mondta,tetszett az illatom,szemem,nyakam,meg nem gondolta,hogy ilyen jo aseggem,nagyon jovolt megfogni!

Csokolzni nem akar,mert huseges abaratnojehez,se mast.

En baromira szerelmes vagyok bele.

Egyszer talakoztunk, de az harom napos volt, de nem aludtunk egyujtt,tokjo volt,voltak olelsek,puszik,simogatasok:egymas karjat,hajt,fejet,nyakat,kezet.

2021. júl. 21. 23:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Gerincem, az nem volt soha😀

Ha szerelemrol van szo.

Akkor en orult modra rohanok oda😀

2021. júl. 22. 01:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod elérni, mint a mellékelt ábra mutatja. Rém kínos, amit csinálsz.
2021. júl. 22. 01:10
 13/14 A kérdező kommentje:

Akkor hogy kéne viselkednem?...

Mit csinaljak, hogy akarjon engem jobban?...

2021. júl. 22. 01:16
 14/14 anonim ***** válasza:
52%

#13 szüless újra, és legyél valaki tök más. Jelenleg annyira akaszkodó és kínos vagy, hogy azt szavakkal nem lehet elmondani. Már attól a hideg rázott a kényelmetlenségtől, hogy olvastam, amiket írtál... Brr...

Az IQ tesztet pedig újracsináltatnám a helyedben. Jó eséllyel hazudtak neked 🤷‍♀️

2021. júl. 22. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!