Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom aljas dolog, de beleszerettem valakibe aki nem kellett volna... mit tegyek? És a másik dolog, ő is viszont szeret úgy néz ki.
20 Ne forgasd ki. Nem így élni 😊aki már X éve nem volt szerelmes , csak a megszokás azt most így természetes , hogy fejbevágja ez az érzés.
persze lehet vége lesz, egy év múlva kitudja... ezt előre sosem lehet tudni.Akkor is legalább ennyi boldogság jutott ! Nem pedig még egy év szürke unalmas egymás mellett élés.... vagy akár az én oldalamról még egy év magány, munkának élés helyett!!
Aki papíron független , nos volt már olyan mégis átvert. Ez nem jelent semmit, nem ettől függ. Én szeretnék adni ennek egy esélyt ha látom, hogy lép valamit, bizonyít.
22 Én szingli vagyok, nekem nincs semmi gondom ezzel, neki elmondtam nem leszek szerető státuszban ha nem lép akkor ha fáj is de utána látni sem akarom ignorálom majd. A döntés az övé.
Az se jó amit te mondasz, elhaizem hogy jó volt boldogok voltak ... de ha. 12 éve boldog voltal akkor rágódj a múltadon , ha egyszer jó volt ??!!
24-es , nem 22 éves vagyok azt a 22-es válaszra reagáltam. 31 éves vagyok a férfi pedig 45 éves.
De mai napon meg is tette elköltözött.Őszintén én örülök neki, másrészt meglepődtem,azthittem csak a szája jár, nem is szeret annyira .... de tévedtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!