Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat valamit, vagy csak udvariaskodik?
Szituáció: a férfi (45) házasságban él (2 gyerek), én szingli (37).
Munkakapcsolatnak indult a cégnél, de emberként is szimpatizáltunk, voltak olyan megjegyzései, amik kétértelműek, de nem kezdett ki velem mégsem, ez a csavaros ebben. Ha külső fül hallotta volna, olybá tűnhet, mint ha alakulna valami, nem szex, hanem szerelem, de semmi egyértelmű. De én nem akarok 3. fél lenni, és ő is nagyon visszafogott amúgy. Nem megy bele erről való beszélgetésbe, hogy mégis megfejtsük mi ez az izé, amit én sérelmezek, mert homályban tart... A munkaprojektünk véget ért, máshol fogok dolgozni földrajzilag is. Ahogy illik, megköszöntem mindent és elköszöntem tőle. Benne volt a lezárás és utalás arra, hogy nem tartom jó ötletnek ezt a meg nem nevezett valamit folytatni. Eltelt 2 hét és megkeresett, hogy változatlanul érdekli a sorsom munkaügyileg, és bármikor szívesen beszélget velem szakmailag. Nem tett egyébre utaló megjegyzést.
Ezzel végül is azt akarja mondani, hogy ő nem szeretné végleg lezárni velem a kapcsolatfenntartást és kizárólag szakmailag érdeklem?
Ez egy szimplán udvarias megjegyzés lehetett részéről, vagy tényleg kapcsolatban akar maradni velem? Mondhatta volna azt is, hogy ő is pát int, isten veled, nem igényeltem semmilyen gesztust, ez csak újra összezavar.
te vmi. szexmániás vagy?
sajnállak érte, tudod nem mindenki csak kefélni akar, még a ffiak sem csak azt akarják.
továbbra is irigyellek a sok merész kijelentésedést miatt, mint vmi. isten, aki mindentudó és osztja az észt.
Én nem mondtam, hogy szerelmes belém, pont azt hangsúlyozom, hogy mennyire zavarba ejtő, hogy nem látni tisztán, de tény, hogy ez még mindig közelebb állna a valósághoz, mint a nyers és kizárólagos szex.
Nem gondolom, hogy az én prekoncepcióm lenne, ahogy láthatod ő jött utánam, miután én leléptem.
Már elnézést, de ő jelentkezett és nem én megyek utána.
És én előbb voltam tekintettel az ő családjára, mint ő a sajátjára.
Ő akarja ezt folytatni, nem én.
Tegyétek fel magatoknak a kérdést, szeretnétek-e, hogy a párotok egy ellenkező neművel ezt csinálja, amit ő?
De még isteni szerencse, hogy munkahelyet váltottam, nem ő volt az oka, de jó,hogy ez így jött ki.
Szia!
Nem szeretnélek megbántani vagy messzemenő következtetéseket levonni, hiszen egyikőtöket sem ismerem. Viszont az a véleményem, hogy te ebbe a helyzetbe túl sokat látsz bele. Simán kedvelhet, mint embert, lehetsz neki szimpatikus, esetleg még tetszhetsz is neki, de nem akar átlépni egy határt. Ha bármit is akarna tőled, akkor megtenné, de nem teszi. Nem a félelem miatt. Nem akarja és pont. Tudom, mert engem hívtak el kettesben találkozóra és ott már régóta megvolt a flört, a szexuális töltet.
Szerintem fogadd el, hogy ebben ennyi volt.
Én kiszálltam ebből, ő keresett... Szerintem ha semmit nem akart volna, el sem jutunk addig, hogy arról beszéljünk, mit akart.
De vége.
Nem leszek senki narcisztikus forrása, ha épp hooverelni van kedve.
acsak udvariasság lehetett, durván sokat látsz bele a dolgokba.
De ha mégis több lenne benne, és nem akarsz 3. lenni, akkor zárd le végleg, attól hogy megkeresett, írj neki egy udvarias választ, és viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!