Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig szokott tartani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig szokott tartani egy átlagos tanár-diák viszony?

Figyelt kérdés

Ahol elvileg párkapcsolatban vannak, és szerelmesek, arra gondolok.

Nektek volt már ilyen? Mi lett a vége? Megbántátok? Később miként gondoltok erre vissza?

Valóban szerelem volt? Ha nem, mikor s hogyan ébredtetek rá, hogy csak tisztelet/rajongás volt? Mindkét fél válaszai érdekelnek (nyilatkozzatok nyugodtan, 14 év felett szabad a pálya, szóval nem bűncselekmény a dolog akkor sem, ha a szerelem testileg is kiteljesedik)

2021. júl. 11. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
11%
Én több diákommal is szexeltem. Nyilván van választék, egy idő után már megszakítom a köteléket velük, nem tudok mindenkit a nyakamba venni.
2021. júl. 11. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Semeddig, hiába 14 év a beleegyezési korhatár, ha kikezd a diákjával azzal az állásával és a karrierjével játszik.
2021. júl. 11. 16:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Második, te tudsz szöveget értelmezni? Vagy csak a jelenség létezését tagadod?! Attól az még létezik! Ez nem válasz a kérdésemre, le leszel pontozva. Az első válaszoló pedig fel.
2021. júl. 11. 16:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Mind 2 évig és 16 hónapig tart.
2022. jan. 10. 15:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekunk 3 hónapig tartott es nem is volt kapcsolatnak kimondva ugyanakkor több volt mint "szex". A ballagás után történt először köztünk csok majd utána talalkozgattunk sokszor, én is voltam nála sokat, aludtam nala és nagyon jol éreztem magam vele egyébként, sokáig koslattam meg akkor is utána mikor megmondta hogy fejezzük be. Igazából mindig ott volt mellettem mikor szükségem volt valakire és hihetetlen megnyugtato volt, ugyanakkor mindenről tudtam vele beszélgetni és még az ágyban is jó volt😆 jolly joker

Ez mar 2 éve volt. Azóta párszor beszélgettünk egyszer elhivott kávézni el is mentem, megbeszeltuk kivel mi a helyzet, milyen az egyetem, milyen az új osztálya de régóta nem beszéltünk mar, facebookon ismerősöm, szoktam meg látni a képeit

2023. márc. 6. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!