Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Adott két férfi, aki potenciális jelölt párkapcsolatra. Az egyik külsőre nagyon is az eseted, jó nagyot dobban a szíved ha ír neked. Kicsit szorongsz emiatt, hogy te nem fogsz bejonni neki, ha randiztok. A másik nem annyira helyes, de nyitottabb vagy vele, mert nem szorongsz annyira ha beszéltek. Eddig akik nagyon nagyon tetszettek mindig elszurtam a stresszeléssel, nem tudtam normálisan viselkedni. Na?2021. júl. 11. 11:18
1/8 anonim válasza:
Képzelj el egy utazást valami jó helyre, egy szép házat gyerekekkel, olyan programokat, amiket szeretsz csinálni, vagy amit a jövőre tervezel. Képzeld el magad 10 év múlva. Na és ha ez mind megvan, akkor képzelj oda magad mellé egy férfit akivel párban vagytok (és már meg is van a válasz).
2/8 Noren1989 válasza:
Kezdésnek az önbecsülésem fejlesztését választanám ;)
3/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom, mindig baj volt az onertekelesemmel :/
2021. júl. 11. 11:26
4/8 anonim válasza:
Azt választanám, aki jobban tetszik és akivel jobban érzem magam. Viszont amíg ennyire önbizalomhiányos vagy, lehet neked ez nem fog menni. Azért ismerkedik veled, mert te is tetszel neki, kár lenne ezt azzal elrontani, hogy félsz és bizonytalan vagy. Először helyre kéne tenni az önértékelésedet és utána a párkeresés is sokkal jobban menne.
5/8 anonim válasza:
Először az önértékelésedbe fektess energiát és utána dönts hogy kivel szeretnéd folytatni
6/8 A kérdező kommentje:
És ha amelyiket nagyon helyesnek találod, láthatóan nem annyira figyel rád, míg a kevésbé jóképű mindenre emlékszik, amit mondtál?
2021. júl. 11. 21:50
7/8 anonim válasza:
Egyértelműen azt választom, aki nekem bejön. Ha őt nem érdeklem, nem alkuszom meg, keresek egy harmadikat. Nem is értem, miért kéne csak 2 emberből választani.
8/8 anonim válasza:
Személyiségükről semmit se írtál. Mi alapján válasszunk te tyúkagyú?
Azt válaszd, amelyikkel jobban hasonlítotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!