Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az időhúzás taktikára utal, vagy vívódásra?
Figyelt kérdés
Egy ffival valami alakult köztünk, de nem történt még semmi.
Nehezen lehet rajta kiigazodni, korábban ismerősök voltunk, ez kezdett érzelmi intimitásba átfordulni, de csak beszélgetés szintjén.
Én nem akartam ezt tovább folytatni,mert összezavar csak,ezért kiszálltam, megmondtam neki ezt.
Ő azt mondta, hogy minden kérdésemre reagálni fog, de ez egy hét alatt sem történt meg.
Úgy érzem, benne tart a körben, kimondhatta volna ő is, hogy viszlát, és lezárjuk.
De ezzel, hogy beígér valami választ, de sehol semmi, csak megnehezíti.
Ez valami taktika, és ha igen mi lehet a célja?
Vagy vívódás, döntéselemzés?
2021. júl. 10. 21:05
1/5 anonim válasza:
Meg akart fektetni. Nem jött össze, bonyodalmat meg nem akar, szóval ghostingolt egyet.
4/5 A kérdező kommentje:
Ma felhívott, elutazik pár hétre, utána talizzunk... hát nem tudom...
2021. júl. 12. 18:46
5/5 anonim válasza:
Csak elovesz, ha neki aktualis. Ha neked ez megfelel, csinald...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!