Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 evesen szerelmes lenni mint egy kamasz viszonzatlanul ultra gaz ?
Figyelt kérdés
2021. júl. 10. 13:32
21/28 anonim válasza:
Ő hány éves? 40 körül ez mondjuk elég óvoda szint.
22/28 A kérdező kommentje:
47
2021. aug. 1. 00:28
23/28 A kérdező kommentje:
Úgy érzem belehalok
2021. aug. 1. 00:28
24/28 anonim válasza:
És mit eszel egy 60 kg-os fogpiszkálón? Ha már meg akarsz halni, legalább egy jó pasiért tedd.
25/28 anonim válasza:
2 napja összejöttetek, ma már más csajjal van.. Nem ér egy könnycseppet sem, felejtsd el, és ne magadban keresd a hibát!
26/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szavaitok. Nem ér persze csak én 1 éve gondolatban vele fekszem vele kelek. Aztán összejön... tegnap meg már meg sem ismer. A kérdésekre a miértre nincsenek válaszok. Nem értem és felfoghatatlan.Ettől még az is jobb mikor csak álmodoztam róla. Most már tudom milyen az érintése közelről a szeme.
2021. aug. 1. 09:45
27/28 A kérdező kommentje:
Nagyon fáj és nem tudom mikor múlik el még sosem jártam így.
Remélem a sátorban ahol azzal a másikkal van xarrá ázik és mindketten covidban halnak meg. De hülye vagyok .. de úgy érzem belehalok úgy érzem kitépte a szívem
2021. aug. 1. 09:49
28/28 anonim válasza:
Fog még nálad kopogtatni, de jusson majd eszedbe, hogy nyilván azért, mert unatkozik, meg kell a szamár a ló helyett. Tetszett neki, hogy van egy kis rajongója, tehát a rajongásod kellett neki, nem te, de aztán mivel valójában nem viszonozza az érzéseidet, hamar terhessé váltál számára.
Ha egyáltalán igaz ez az egész sztori. Annyira elképzelhetetlen számomra egy 60 kg-os fogpiszkáló, aki úgy váltogatja 47 éves létére a nőit, mint más az alsónemjét:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!