Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most köztünk történt valami?
Figyelt kérdés
Baráti társasággal leugrottunk a Balatonra. Amíg a többiek bementek a vízbe addig mi a parton maradtunk az egyik sráccal. Ő nagyon szereti az emberek közelségét, és hozzám is közel jött, megfogta a combom, hozzám ért többször,egészen addig hogy már ott tartottunk hogy az arcomhoz közeljött nézte a szemeim aztán a szám. Megkérdezte tőlem hogy várom a csókot, igaz? Mondtam hogy ő jött hozzám közel, a vége az lett hogy többször nagyon közel hozta a száját az enyémhez és többször puszi formájában összeért az ajkunk. Akkor bátor akartam lenni hogy átfordítom csókba és amikor ez történt volna akkor a fejem kitolta oldalra a nyakához. Ez bevallom elég rosszul esett. El is ment mindentől a kedvem. Ami még fura volt hogy a nap folyamán tovább is próbálkozott többször nagyon közelrakta az ajkait de akkor már direkt nem csináltam semmit, úgy éreztem szórakozik velem. Fun fact higy este hallottam a többiektől hogy amúgy van barátnője. Másnap kérdezte hogy történt-e köztünk valami, erre mondtam hogy tudom hogy van nője és akkor azt mondta hogy ami a parton történt azt tegyük egy titkos mappába ne mondjuk el senkinek, de időnként vegyük elő. Akkor most ez mi volt részéről?2021. júl. 10. 12:11
1/9 anonim válasza:
Csak szórakozik veled. A helyedben hagynám, főleg hogy párja is van..
3/9 Ramos ökle válasza:
Hogy kerülnek ezek a kérdések a felnőtt párkapcsolatokba? :D
Mintha egy gyerek beszámolója lenne egy másik gyerekről. :D
Amúgy ilyen rossz "közeledést" még nem láttam (olvastam), én azt hinném egy ilyenről, h bolond.
Meg ez a szöveg tőle.
Biztos nem 14 évesek vagytok? Akkor könnyebb lenne segíteni, akkor talán még lehet.
4/9 anonim válasza:
Ez tényleg a tini kategória, abból is a gagyibb verzió.
5/9 anonim válasza:
Semmi nem történt, nem is fog. Ez részéről szimpla flört, kicsi egó tuning.
Tényleg tini kategória, felejtsd el, és ne menj bele többet, mert te fogsz sérülni.
6/9 anonim válasza:
Mondjuk úgy hogy néha elő akar venni téged. Pontosabban flörtölni akar. És szexelni veled. Mégpontosabban a szeretőt látja benned. Az ürítőlyukat. Erre utal a "néha vegyük elő" duma.
Koptasd le mert benyúl a bugyidba ha nem teszed.
7/9 anonim válasza:
Csak szexpartnernek akar téged. De amúgy is, miféle gyökér az, aki erre azt mondja, hogy tegyük a titkos mappába (?? 😆), de időnként vegyük elő?!😂
8/9 anonim válasza:
Alkalmanként meg akar dugni. Én felnyomnám a barátnőjénél az ilyen férget.
9/9 anonim válasza:
Szerintem korrekt letgalábbis veled szemben. :D Megmondta egyenesen, hogy mit akar és van lehetőséged választani hogy akarod-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!