Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, van olyan aki...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, van olyan aki...?

Figyelt kérdés

Akinek a szex kábé annyiból áll, hogy félhomályban, takaró alatt misszionárius és mégis úgy érzitek, a világ legboldogabb szerelmespárja vagytok a pasitokkal?

Még egy keresztkérdést engedjetek meg: Amikor misszionárius pózban szeretkeztek, mennyire bújtok egymáshoz? Példának okáért mennyire izgat az, ahogy a pasitok hasa a hasatokhoz ér?

2021. júl. 6. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ez a pasi nem a te embered.
2021. júl. 7. 01:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak így szoktuk csinálni, de mindketten így szeretjük a legjobban. Szeretünk egymás szemébe nézni, csókolózni, ölelkezni közben. Ha más pózban szexelünk, főleg ha váltogatjuk is, az csak dugás. Ha egymáson fekszünk, csókolózunk, az szeretkezés. Mi utóbbit többre tartjuk, és igen, nagyon boldog vagyok a férjemmel.
2021. júl. 7. 02:01
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, volt, hogy probaltunk mas pozokat, de valahogy mindig az alaphoz terunk vissza, de nem abban merem a boldogsagomat a parkapcsolatban, hogy milyen pozban szexelunk, szoval... Felhomaly meg takaro nem szokott lenni, legalabbis nem szandekosan.
2021. júl. 7. 03:27
 4/5 anonim ***** válasza:
62%

Mi úgy szoktuk, hogy én kezdem lovaglóban, elmegyek ahányszor tudok, aztán csere és misszionárius.

Őszintén, én magam nem igénylem annyira az elélvezést (ő viszont nagyon szeretné, ha minél többször elmennék) én valamiért azt a részét akarom a legjobban, amikor ő van felül és szorosan átöleljük egymást.

2021. júl. 7. 07:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazat adok nektek, én is nagyjából hasonló mód gondolkodok! :)
2021. júl. 7. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!