Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez már a szexualitáson belül van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már a szexualitáson belül van?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom, akinek van egy barátnője. Azt tudni kell hogy a barátnő előtt nalam próbálkozott, de akkor még én nem voltam rá annyira nyitott. Persze nyíltan sose volt kimondva, csak hívogatott talizni.Megtudtam róla hogy vannak fétisei pisi meg láb fétis. Nekem is folyamatosan nézegetni akarta a talpamat meg hozzáérni. Úgy voltam vrle hogy ha kapcsolatban lesz majd ez elmúlik, de lett egy barátnője és mellette is ugyanúgy nézegetni akarja a lábam és kéri hogy küldjem el képen (nem szoktam megtenni). Ezt csak én érzem úgy hogy baráti kapcsolatba nem való?

2021. jún. 29. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak te érzed. Gondolom erre akar recskázni.
2021. jún. 29. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Beteg a srác.
2021. jún. 29. 21:26
 3/8 A kérdező kommentje:
De nem vágom hogy ha van csaja miért rajtam éli ezeket ki? Ennek van valami pszichológiai magyarázata?
2021. jún. 29. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
Én azt csinálnám, hogy 1× engedném neki,, hogy megnézze a talpamat, majd egy óvatlan pillanatban kapna egy talpast általa. Talán ettől megtanulná, mi a szitu.
2021. jún. 29. 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet erre rájönni, hogy miért pont téged választott ki erre a "szerepre. Talán, mert a te lábad jobban bejön neki. Vagy mert már jobban ismer, és reméli, hogy benne lennél.
2021. jún. 29. 21:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Vagy nem lehet hogy a csaja csak ilyen menekv3s hogy ne legyen egyedül és amúgy szexuálisan nem mozgatja meg?
2021. jún. 29. 21:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
De, ez is lehet, de akkor meg totál nincs önmagával tisztában a csávóka.
2021. jún. 29. 21:34
 8/8 anonim ***** válasza:
70%
Fétis nem betegség.
2021. jún. 29. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!