Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély rá, hogy valaki hűséges tud maradni a kapcsolatban, ha a múltban nem volt az?
Én majdnem minden exem megcsaltam
Elmúlt szerelem, monoton szex és kapcsolat....
A jelenlegi párommal 5 éve vagyok együtt
Eszembe sem jutna megcsalni, nem akarom elveszíteni
Szóval mindenképpen jar az esély
32/N
Igen, ez sajnos benne van.
Azt még esetleg el tudom képzelni, hogy jó körülmányek között hűséges marad - de rossz helyzetben neki ez az elsődleges megoldási módszere, és ez valószínűleg nem fog változni.
AKINÉL érettség kérdése, ott esetleg működhet.
Nem mindenki ilyen.
Van olyan, hogy valaki azért csalja meg a másikat, mert rosszul kommunikál, és ezzel akar valamit "kommunikálni", vagy éretlen volt, stb. Ezen lehet változtatni, viszont tudatos változtatni akarás, idő és önfejlesztés kell hozzá, nem elég reménykedni benne, hogy majd a következő kapcsolatban ez nem fog megtörténni.
Viszont úgy látom, hogy ez nagyon ritka. És ha az illető alapvetően flörtölgetős, és többször is megcsalta az előző párját, tehát nem egy egyszeri baklövés volt, amit utána megbánt, a partnerjelölted nem ebbe a ritka kategóriába tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!