Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy e bejövök neki?
Figyelt kérdés
A légyeg az hogy van egy lány az osztályban és nekem bejön. Nem mondom hogy szerelmes vagyok bele, pedig ő a legszebb lány a suliban és tökre nyitott meg minden.A problema ott kezdődik, hogy en kb 3 hónapja szerelmes voltam nagyon durván egy masik lányba de mind a kettőnknek tetszettünk de senki sem lépett és a másik lány a semmiből az egyik nap oda jött hozzám beszélgetni majd elkezdett hozzám simulni lögdöste a vállamat meg ha meglátott messziről akkor egyből elkezdett rám mosolyogni. Így én az előző lányt elfelejtettem azaz már nem érzek iránta nagyon semmit csak azt hogy mennyi mindent megadtam volna neki meg néha elpityergek magam miatta mert kb 4 évig tetszett nekem és elég sok jelez küldött amiből le lehet vonni hogy tetszettem neki. A legnagyobb probléma az hogy nem tudom, hogy játszadozik velem vagy érez is irántam valamit mert mindig bújik hozzám fogdos mondogatta hogy hivjam majd el kajálni meg ilyenek, de az osztályban a régebbi ismerőseivel is majdnem ugyan ilyen azaz akikkel együtt járt 4évig azokat is szeretgeti ölelgeti puszilgatja, de azt vettem eszre hogy csak nekem mosojog amikor beszelek vele a többi osztály tarsokkal nem meg ha nem megyek oda hozzá egesz nap akkor elkezd köszönni nekem, hogy feltünjek nemi hogy ott van2021. jan. 17. 13:21
1/1 anonim válasza:
“FELNŐTT PÁRKAPCSOLATOK” ...
Hívd el, vagy engedd el. Mit agyalsz rajta? Max nem jön be, de ha nem lépsz sosem tudod meg.
Tanulj sokunk hibájából 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!