Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit érez? (többi lent, hosszú)
Van egy fiú akivel 2 évvel ezelőtt együtt voltunk, de csak pár hónapot aztán szakítottunk, mert a végén már más volt a véleményünk sok dologról. Máshogy láttuk a dolgokat. Mindketten 19 évesek voltunk és gyerekesnek tartottam a gondolkodását. (Hosszú lenne elmondani, hogy miért)
Az elején jól kijöttünk egymással és szerettem is mint embert nagyon, kedves volt, vicces, tisztelt, megvédett, biztonságba éreztem magam vele, és tudtam, hogy nem csalna meg. Szerelmes nem voltam belé, de vonzódtam hozzá.
Ő is szeretett engem, ez látszott rajta és mondta is. Azt is mondta, hogy szerelmes belém, én nem tudtam, hogy el- e higyjem, mert én olyan vagyok, hogy ha szerelmes vagyok valakibe akkor azt nem adom ennyire a tudtára az illetőnek, mert szerintem aki így elmondja az nem mondja komolyan, mert ha tényleg az lenne nem tudná ilyen lazán kezelni, hogy sokszor csak úgy elmondja a semmiből. De lehet, hogy ő ilyen, nem tudom..
Miután szakítottunk ő összejött egy lánnyal. Én is később összejöttem egy fiúval, ő a lánnyal kb 1,5-2 évig volt együtt, nemrég szakítottak. Én a fiúval csak pár hónapot voltam, fél éve már hogy szakítottunk. (Elunalmasodott a kapcsolat)
A fiu akivel 2 éve együtt voltam, 2 hónapja bejelölt, írt és találkozni akar. Én örültem neki, hogy megkeresett, mert hiányzott és reméltem, hogy most más lesz, komolyodott. Ő olyanokat ír, hogy szerelmes belém még mindig és kezdjük újra. Azt mondta, hogy nem is szerette azt a lányt akivel volt 2 évig. Még nem tudtunk találkozni, mert vagy ő nem ért rá, vagy én, aztán a családommal eljöttünk nyaralni külföldre és itt leszünk egy darabig. És azt írta, hogy ha hazajövök találkozzunk mostmár tényleg.
Ezzel nem is lenne semmi probléma és még el is tudnám hinni, hogy szeret, vagy szerelmes, de erre ma láttam instán, hogy egy lány kitett vele egy képet, amin egy ágyba vannak, de később letörölte. Nem nagyon ír csak néha néha, de olyankor mindent mond, hogy szerelmes, alig várja, hogy találkozzunk stb. Hát nem nagyon tudom elhinni ezek után, főleg hogy azt tudni kell, hogy elég jól néz ki és sok szép lány ismerőse van akik reagálnak a fotóira. Nem hiszem, hogy csak velem beszél ennyi lány közül, főleg az ágyas kép után.
Úgy vagyok vele, hogy csak hülyít és rajtam kívül csomó lánnyal beszél. Csak azt nem értem, hogy miért mikor régen sose bántott volna meg. Mindig kedves fiú volt, most meg csak úgy szédít és csak egy lány vagyok neki a sok közül akit be akar fűzni? Nem azért, mert nagyra tartom magam, de ezek szerint ennyire elment belőle a szeretet és a tisztelet felém, hogy csak úgy bolondít? Régen nem tudta volna megtenni ezt. Viszont az is benne van, hogy nem is nagyon lehetek féltékeny, mert még nem vagyunk együtt, nem is találkoztunk, hogy újrakezdjük, de azért mégis zavar, hogy másokkal is beszél..
Mindketten 21 évesek vagyunk.
Köszönöm aki elolvasta.
Mi a véleményetek? Mit érezhet? Én reagálom túl, vagy ne foglalkozzak vele?
Értem.
Én is erre gondoltam, de nem tudom, hogy amíg nem vagyunk együtt lehet csak addig beszélne más lánnyal vagy nem?
"Mi a véleményetek?"
Pocsék lehet a személyisége, ha valakivel 2 évig volt kapcsolatban miközben mást szeret.
"Mit érezhet?"
Nem jött össze az előző csajjal, veled jó volt, jobb valakivel mint egyedül.
"Én reagálom túl, vagy ne foglalkozzak vele?"
Nem reagalod túl, ágyas fotó után egyáltalán nem venném komolyan, mondhat bármit. Sunyi alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!