Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, hogy ennyire szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ennyire szeretem a párom?

Figyelt kérdés

Úgy érzem betegesen szeretem a párom.

Eleinte ő akart velem lenni minden percben és ezerszer elmondta mennyire szeret, és szépen idővel teljesen beleszerettem én is.

Azóta azt érzem, hogy megőrülök nélküle, ha lerakjuk a telefont elkap a sírás, ha nem vele alszok el szintén.

Vannak barátaim és beszélünk is meg találkozunk is, szüleimmel is elvagyok, de egyszerűen semmi nem igazi nélküle és nem tudom felhőtlenül boldognak érezni magam, ha nincs velem.

Félek, hogy a túlzott szeretetemmel eltaszítom, vagy megszokja és elkényelmesedik.

Még csak most leszünk 10 hónaposak, de kikészülök nélküle, mindig csak rá tudok gondolni..

Mit csináljak, hogy kevésbé árasszam el a szeretetemmel? Nem akarom hogy megunjon. De semmilyen hobbi nem érdekel, csak akkor ha ő is ott van..

24L

2021. jún. 27. 22:52
 1/10 anonim válasza:
77%
Azt hiszem az elso hazassagom elott meg en is igy gondolkodtam ... parszor elvaltam azota :)))
2021. jún. 27. 22:56
 2/10 A kérdező kommentje:
És mi változott?
2021. jún. 27. 23:00
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem. Ez nem "normális". Olvass a kapcsolatfüggőségről és ismerj magadra.

Amit csinálsz az nekem órási red flag lenne és lelépnék, mert ez így zsákutca.

2021. jún. 27. 23:00
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Gyerek vagy még! Te egy érzésbe vagy bele bolondulva.

Nekem volt ilyen barátnőm, 3 évig bírtam. Ez beteges, ez egy önámítás, a barátod se sztár, csak egy átlagos srác a több millió közül. Ennyire azért ne fordulj már ki magadból, mert csak magaddal cseszel ki. Hidd el egy lusta herét fogsz belőle csinálni, és garantáltan ő fog dobni. Haláli unalmas leszel, ráadásul csak idő kérdése és az agyára mész!

2021. jún. 27. 23:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mintha csak én írtam volna... ugyanilyen szerelemmel szerettem. Nálunk is ő akarta jobban az elején. Szép lassan megszokta h rajongok érte, ő meg ezt kihasználta. Tudta h sose csalnám meg, így bármit megtett velem ahogy telt az idő, tudta h nagyon szeretem. Csúnyán beszélt velem, lekezelt, alap felszeteltség lettem, nem örült nekem. 14 év után szerettem ki belőle. Együtt vagyunk még, elég bonyolult a sztori de lényeg h képbe került nálam más, és ő megváltozott. Igazán megváltozott. Amit nem kaptam meg most mindent adna, de már nem kell. Nem érdekel. Szeretem mint embert de a szerelmemet kiölte. Tanulság, így sosem szabad szeretnem többé, nem is fogok. Most nem azt mondom h nálatok ez lesz,de azérz figyelj oda.
2021. jún. 27. 23:27
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
A férfiak szeretik, ha szeretik őket, de ők is pontosan megérzik, ha a szeretet átfordul ragaszkodásba, és onnan kezdve viszolygast vált ki belőlük.
2021. jún. 27. 23:53
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
6. Én férfi vagyok, és igazat adok! Én férfi oldalrók éltem meg egy ilyet. Az elején csodálatos érzés hogy végre valaki felnéz rám, majd átmegy megszokásba, később unalomba. Marha gáz amikor egy nő tálcán kínálja fel magát.
2021. jún. 28. 00:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez majd csökkenni fog. Még egy éve sem vagytok együtt.
2021. jún. 28. 00:54
 9/10 anonim válasza:
Ez nagyon édes :) ne figyelj senkire. Én is igy vagyok a mostani barátommal. Nem szegyen szeretni. Csak nem jo minden esetben kimutatni a rajongásod :)
2021. jún. 28. 20:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Végül már annyira aggasztott a dolog, hogy elmondtam neki ugyanezt az aggályaimmal együtt. Válaszul pedig azt kaptam, hogy ő is pontosan így érez, csak nem merte ennyire kimutatni eddig és ezután csak jobban szeret meg bízik bennem.
2021. jún. 29. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!