Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ferfi sétálni hív első talin, ugye jót jelent? Komolyan meg akar ismerni?
Figyelt kérdés
Ugy örültem amikor kimondta ezt.
Gaznak tartom az olyan randikat amikor elmennek mekizni aztán ülnek a kocsiba és esznek, és ennek mindig az a vége hogy kiderul a fiú mást is akar csinálni a kocsiba az éves után....
Hallottam sok ilyet, halistennek nem tapasztaltam
De ugye a sétálos dolog jót jelent?
Olyan aranyos velem
2021. jún. 26. 23:54
2/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom
Nem is válaszoltam még neki
2021. jún. 27. 00:02
3/21 A kérdező kommentje:
Mit kell mondani? :D
Gondolkoztam és sétáljunk?
2021. jún. 27. 00:03
4/21 anonim válasza:
Jajj, te nagyon édes vagy :D
Igen, írd nyugodtan, hogy a séta jó ötlet, amúgy is szereted a nyár illatát. :D
6/21 A kérdező kommentje:
Személyesen beszélünk csak , nem írkalunk
21 :)
Amugy utálom a nyarat, jobban örülnék le ülnenk valami hűvös helyen dumcsizni
De jobb setalni oldja a stresszt ő is kis felénk mint én deszeretem
2021. jún. 27. 00:21
7/21 anonim válasza:
Sétálásnál is lehet bokor, vagy valahol máshol befejezni, akár a lakásán, így szerintem ez nem jelent semmit. Érdeklődik, jól érzed magad vele, vonzódsz hozzá? Ha a válasz igen, nincs mitől tartanod, legrosszabb esetben lefekszel vele és neked is jó lesz. Amíg valamelyik pont hiányzik, szimplán ne feküdj le vele. Bármikor visszautasíthatod, ha valamit nem akarsz!
8/21 anonim válasza:
Mert miért is baj ha mást akar? Miért húzzátok ti nők feleslegesen az időt… jaj a lélek a fontos meg hogy megismerjen.. lfszt :)
9/21 anonim válasza:
Setalni szeretek, de eddig minden setalni hivo nalam azt jelentette, hogy otszaz forintot sem szeretne az esemenyre aldozni.
10/21 anonim válasza:
Első randin eleve nem költünk nőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!