Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nem akar semmit tőlem?
Interneten megismerkedtem egy csodálatos férfival akivel 5hónapon keresztül csak irtunk és telefonáltunk napi 8-10 órákat, terveztük a közös jövőnket, de mivel ő nem Magyarországon él így nem tudtunk találkozni a Covid miatt :(. Szinte szikrázott köztünk a levegő sok szerelmes szavak imádtuk egymást. Aztán beteg lett agyhártyagyulladása lett kb. 1hétig semmit nem tudtam róla, de amikor tudott mégis irt, hogy szeretlek ne aggódj testvérét is megkérte, hogy tájékoztasson engem, hogy ne aggódjak. Aztán ki engedték a kórházból ismét jó volt minden. Most 3hete a főnökével ki mentek Kijevbe egy másik országba állítólag a fönöke olyan helyett foglalt le ahol nincsen Wifi internet így nem tud nekem írni csak, ha el mennek olyan helyen ahol van net. 3hét alatt egyszer hívott ez volt az első hét, aztán irt, hogy szeret és sokat gondol rám, pénteken indulunk haza és írok eltelt 8nap és nem irt, pedig látta amiket írtam neki. Lehetséges, hogy már nem akar kapcsoltatott tőlem vagy találkozni csak nem akar meg bántani.
Nem tudom mit csináljak egyszerűen beleörülök, hogy nem ír nem keress.
Lehet neked van igazad, csak annyira naiv voltam és akartam, hogy valaki szeressen és hogy én is szeressek.
Mindketten dolgozunk csak elég sok szabadidőnk van volt.
Téma, mindenféle egymásról az életről a csalódásról stb... de mindig volt mint mondjunk egymásnak.
Én 40éves vagyok ő 44Éves .
Kezdem én is azt hinni, hogy csak nekem jelentett sokat.... :(
És azt is, hogy nincs igaz őszinte szerelem és az egész semmit nem ér ....... folyton a hazugság az átverés :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!